avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... sentinta civila
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

sentinta civila

imi puteti spune daca la o sentinta civila din luna decembrie pt un teren inchiriat se percep majorari in continuare pana laplata sumei integral sau acestea sunt stopate odata cu pronuntarea acesteia
Cel mai recent răspuns: Mimi Manea , Consilier juridic 12:54, 24 Martie 2010
Se executa tot ce este prevazut in sentinta. Penalitati nu mai pot curge.
Daca executati de buna voie, puteti sa platiti tot ceea ce este trecut in hotarare, fara nimic altceva.
In cazul in care s-a cerut plata penalitatilor sau actualizarea sumelor datorate pana la efectuarea efectiva a platii si se pune in miscare executarea silita, executorul judecatoresc este indreptatit sa ceara si sa obtina si alte sume care ar putea curge din titlul executoriu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorari de intarziere mirela07 mirela07 Va rog, ajutati-ma sa inteleg urmatoarea situatie. o sa dau un exemplu cu titlu informativ: exista un titlu executoriu pe o suma de 100 lei din care 70 lei ... (vezi toată discuția)
Calcul dobanda dupa incuviintare executare silita. MihaiCL MihaiCL Buna ziua. Intr un dosar de incuviintare executare silita s a dat urmatoarea solutie. Solutie: Admite cererea formulată de Biroul Executorului Judecătoresc ... (vezi toată discuția)
Credit restant bikiriki bikiriki Buna ziua, Am nevoie de o lamurire in legatura cu urmatoarea situatie: am avut un credit pe care nu l-am mai putut plati o vreme, ajungandu-se la executare ... (vezi toată discuția)