:bow:
Va rog sa ma ajutati cu un model de proces verbal de delimitare a proprietatii.
Intrebare> Tarusii se pun doar asa in pamant sau se stabilesc cu putin ciment ca sa fim siguri ca nu li se muta locul mai tarziu?
Este vorba de trasarea unei linii de delimitare intre doua proprietati. Este necesara prezenta unui expert cadastral daca noi proprietarii avem schitele facute anul acesta, proprietatile sunt intabulate, iar din schite reiese clar pe metri cum sa stabilim limita?
Daca doriti o „treaba oficiala„ atunci chemati un expert cadastral, care va masura cu ajutorul aparatelor coordonatele in functie de cadastrul dvs si va incheia un proces verbal de intarusare.
Daca va adunati vecinii si nu vreti o „treaba„ oficiala, va intelegeti si aveti niste puncte fixe, puteti sa faceti dvs masuratorile si sa va puneti fiecare tarusi.
Întãruºare teren
hot77cmc
Bine v-am regăsit.
Am cumpărat recent un teren la care a fost facuta prima data cadastrul in anul 2003(atunci terenul a fost cumparat de cel de la care l-am ... (vezi toată discuția)
Cadastrare
elafinta
Buna ziua! am o intrebare legata de cadastrare. In 2004 am cumparat un teren arabil in extravilan, de 2000 mp (10 m/200m) de la o persoana care avea doar titlu ... (vezi toată discuția)