avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... eliberarea unui act din dosar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

eliberarea unui act din dosar

societatea noastra a avut un proces la Dorohoi. Sentinta ne-a fost defavorabila. Am Facut recurs care s-a judecat la Botosani. Decizia Tribunalului data in septembrie 2006 in 20 nu ne-a mai fost comunicata cum era si normal.
Intrebarea este: cererea pentru eliberarea unei copii de pe Decizia Tribunalului trebuie adresata la Tribunal sau la Judecatoria Dorohoi, asta in cazul Tribunalul trimite dosarul la prima instanta. Si avand in vedere si perioada de timp.


Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: egipt , utilizator 19:03, 25 Ianuarie 2007
instanta pastreaza deciziile emise
1. Tribunalul trimite intodeauna dosarul inapoi, dupa ce termina procedurile.
2. Exista o copie a deciziei si la Tribunal. Daca iti e mai usor sa te duci la judecatorie, du-te acolo si vezi daca a venit dosarul.



instanta pastreaza deciziile emise



multumesc romibaro....deci pot face o cerere de eliberare a unei copii de pe Decizii la Tribunal. Asta era problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare cum obtin copie dupa o hotarare data de tribunal in recurs adicxu adicxu Buna ziua.In anul 2012 am avut un accident auto in care am fost implicat.Politia a intocmit un proces verbal contestat de cel vinovat si a avut castig de cauza ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva sorincapitanescu sorincapitanescu Buna ziua, O hotarare irevocabila data in ultima instanta de Curtea de Apel Bucuresti imi poate fi trimisa in forma redactata la domiciliul meu daca fac ... (vezi toată discuția)
Copie sentinta definitiva masterguni masterguni intrebarea mea este urmatoarea pt ca vad ca nu am fost inteles. am fost inplicat intr-un proces la judecatorie s-a dat o sentinta s-a facut apel si- sa mai ... (vezi toată discuția)