In urma cu 2 ani in timp ce conduceam masina paintilor am avut un accident soldat cu ranirea pasagerei din dreapta , a fost internata in spital aproximativ 2 saptamani , a suferit cateva interventii chirurgicale care au fost decontate de casa de asigurari. Datorita faptului ca a avut nevoie de mai mult de 60 zile de ingrijiri medicale , am ajuns in instanta cercetat in baza articolului 184 alin. 2 si 4. deoarece victima a avut nevoie de mai mult de 60 zile de spitalizare ( din cate am inteles alin.4 se refera la faptul ca daca conducatorul auto care a avut accidentul era in timpul serviciului sau pentru indeplinirea unei activitati putea fi cercetat in acel alin. , eu doar ma deplasam catre casa ) Spitalul mi`a cerut mie despagubiri de 150 mil reprezentand ingrijirile pe care i le`au acordat victimei.La momentul accidentului aveam o polita RCA de asigurare unde era specificat ca in caz de accident soldat cu victime omenesti , societatea de asigurari v`a despagubi victima .Astazi mi s`a dat solutionare la caz unde judecatorul a cerut ca ingrijirile medicale pe care le`a primit victima sa le platesc eu si 3 luni cu suspendare .Acum nu stiu ce sa fac pentru ca era specificat clar in contractul de la asigurari ca ei trebuie sa plateasca .S`au pus la dosar copii dupa contract de unde reiesea ca ei trebuie sa plateasca dar nu s`a luat in considerare. Va rog dati`mi un sfat ......Multumesc
Intrebare..
costelus3
In urma cu ceva timp am avut un accident rutier soldat cu ranirea pasagerului din partea dreapta fata , a fost transportat la spitaul de urgenta , a suferit ... (vezi toată discuția)