avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ajutorul de somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ajutorul de somaj

buna ziua tuturor...
miine este a 30-cea zi de cind mi-a incetat contractul de munca si nu am depus dosarul: tinind cont ca adeverinta de la sectia financiara este gata abia poimiine,si deci doar atunci pot depune dosarul complet;PIERD AJUTORUL DE SOMAJ????
ce ar trebui sa fac???
multumesc anticipat.o zi buna tuturor....
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:07, 24 Martie 2010
Nu pierdeti indemnizatia de somaj numai ca ea se va acorda incepand cu data depunerii actelor si nu cu data concedierii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar somaj mihaelaak mihaelaak Buna ziua, As dori sa stiu cateva lucruri despre ce trebuie facut pentru a primi indemnizatia de somaj: - la cat timp dupa expirarea perioadei de preaviz ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa ccc claudia22gh claudia22gh Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarea problema: Incepand cu 01.09.2008 si pana in 27.04.2010 am fost in CIC. Din 28.04.2010 si pana in prezent sunt angajata ... (vezi toată discuția)
Dosar somaj termen de depunere nerespectat teodora.nenciu teodora.nenciu Buna ziua, Contractul meu de munca a incetat incepand cu data de 30.12.2009. Cartea mea de munca nu a fost incheiata, inspectorul spune ca sunt multe ... (vezi toată discuția)