avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare apartament

Am si eu o intrebare...mama cu tata sunt proprietarii apartamentului in care stam,eu cu sotia plus copil,sora mea plus 2 copii...vreau sa stiu daca mama cu tata pot sa vanda apartamentul surorii mele sau altcuiva strain fara acordul meu?,exista vreo lege in sensul asta,legea proprietatii...?!
Mentionez ca eu cu sora mea nu suntem trecuti in acte.
Va multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: ContSters122901 , utilizator 22:45, 24 Martie 2010
Da parintii dumneavoastra pot sa vanda orcui.
Parintii au drept de dispozitie asupra bunurilor ce le au in proprietate. Prin urmare il pot vinde cui vor.
Avand in vedere faptul ca parintii sunt proprietarii apartamentului,ei pot dispune de acesta dupa cum doresc,astfel incat ei il pot vinde/instraina fara acordul dvs.oricui doresc.
Si nu conteaza ca ma da afara cu copil mic si sotie???
Sau in cazul in care doreste sa ma evacueze,nu putem face nimic?,in cat timp se face evacuarea si cum,cu ordin judecatoresc?

Alte discuții în legătură

Poate un părinte care este în viața sa vanda casa fara acordul singurului copil? User12335 User12335 Buna ziua ! Părinți mei sunt ambii în viața.De ceva timp am avut câteva divergente cu tatăl meu iar el spune că vinde casa (gen amenințare că mă ... (vezi toată discuția)
Evacuare sot din domiciliu pamfila pamfila sotia fratelui meu vrea sa divorteze si a introdus cerere de divort. Au doi copii , apartamentul in care locuim este al fratelui mostenit de la parintii ... (vezi toată discuția)
Evacuare cretu49 cretu49 Sora mea a inchiriat apartamentul meu cad eu nu ma aflam in tara. A incasat suma de 500 euro ( a emis o chitanta) pe 2 luni si a promis ca se va semna un ... (vezi toată discuția)