avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... neplata factura
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

neplata factura

In martie 2007 am incheiat 2 contracte la Vodafone pe 2 ani pe numele meu pe care le-am platit lunar pana in septembrie 2008 moment in care am plecat din tara . Cand am revenit in tara, dupa 2 luni de neplata mi s-a spus ca s-au reziliat contractele si ca trebuie sa platesc taxa de reziliere.Nu am platit nici pana in ziua de astazi iar debitul a fost preluata pentru a se recupera de catre o firma de recuperatori de creante Top Factoring care imi trimite somatii din decembrie 2009 iar zilele trecute m-au suna incercand sa ma convinga sa platesc debitul restant in valoare de 960 lei (taxa de rezilier + valoare abonamente + penalitati).
Ce se poate intampla daca nu platesc? Nu vreau sa ajung sa ma dea in judecata!
Am citit despre legea prescrierii dupa 3 ani din momentul rezilierii.
Nu am proprietati pe numele meu inafara de o masina. Pot sa puna sechestru pe ea si sa o scoata la licitatie pt a-si recupera banii?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:36, 24 Martie 2010
daca nu veti plati, suma pe care o aveti in momentul asta de plata se va mari cu penalitati si cheltuieli de executare si veti fi executat silit. in concluzie vi se va pune poprire pe salariu sau se va vinde masina la licitatie, cum doresc.
datoria nu e prescrisa
Ultima modificare: Miercuri, 24 Martie 2010
ContSters79003, utilizator
1-Rugam respectati regulamentul forumului si nu postati nume operatori/recuperatori
2-Pentru a nu ajunge in situatia delicata de executare silita autoturism,achitati restante

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pt datorie la firma telefonie denisaionescu22 denisaionescu22 Bună ziua, Am o problemă stresantă și vă cer ajutorul. Povestea stă cam așa: În anul 2007 am încetat colaborarea cu vodafone și nu am ... (vezi toată discuția)
Societate recuperari creante-preluare debit de la societate telefonie mobila cata1990 cata1990 Am avut 4 abonamente vodafone 3 de voce iar 1 de date. In noiembrie 2008 mi-a venit o factura de 420lei care nu am platit-o reprezentand contravaloarea ... (vezi toată discuția)
Firma de recuperari looly looly Buna seara.Am primit o notificare de plata de la "Top Factoring" ,companie specializata in servicii de recuperare debite,prin care ma anunta ca am de plata ... (vezi toată discuția)