avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Societate recuperari creante-preluare debit de la ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Societate recuperari creante-preluare debit de la societate telefonie mobila

Am avut 4 abonamente vodafone 3 de voce iar 1 de date. In noiembrie 2008 mi-a venit o factura de 420lei care nu am platit-o reprezentand contravaloarea serviciilor care le-am folosit in acea luna. Acea factura nu am mai platit-o iar in ianuarie 2010 am primit o instiintare de plata de la TOP FACTORING care ma informa ca am de plata 4500lei. Am luat legatura cu cei de la TOP FACTORING dar cei de acolo mi-au spus sa platesc suma de 420lei sa nu mi se mai acumuleze taxe de intarziere. Intrebarea mea este, cum este posibil ca de la suma de 420 lei sa ajung sa plates inzecit acea suma respectiv de 4500 lei? Este posibil asa ceva? De exemplu la taxe de reziliere am 2300 lei iar taxe de intarziere am 1780lei:( Ce se va intampla daca ma vor da in judecata? Nu am nimic pe numele meu,locuiesc cu parintii, iar salariu nu am deoarece sunt sudent. Cum ar trebui sa procedez? Ca ma doare capu...am ajuns sa nu mai am liniste noaptea
Cel mai recent răspuns: Narcizaa , utilizator 21:58, 23 Ianuarie 2010
Cititi Contractul cu furnizorul de servicii.
Dupa aceea, eventual, consultati un avocat.
Cu stima,
Daca o sa cititi contractul o sa gasiti probabil explicatii pentru aceste diferente mari de sume. O parte a sumei este adaugata si de societatea de recuperari creante.
Parerea mea este ca acea suma chiar daca o sa o achitati nu va fi stinsa obligatia principala - adica debitul pe care-l recunoasteti si d-voastra- ci vor fi achitate alte cheltuieli sau penalitati. Cred ca motivatia a fost folosita sa va determine sa achitati ceva pentru a intrerupe prescriptia si a avea ei la dispozitie un timp mai marepentru a recupera sumele.
Daca nu aveti posibilitatea achitarii sumelor ar fi bine nici sa nu semnati cu ei vreun document decat in prezenta sau dupa ce consultati un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Top factoring - recuperare creante 2004-2010 bianca1 bianca1 Buna ziua, in urma cu ceva timp am primit un telefon de la top factoring prin care mi s-a adus la cunostinta ca am o datorie la vodafon. Pe un ton civilizat am ... (vezi toată discuția)
Factura servicii telefonie mobila claudelus claudelus am o problema cu o factura vodafone abonamentul este facut acum 1 an jumatate sau doi mia venit o factura acasa ca am 400 lei de plata eu am sunat la vodafone ... (vezi toată discuția)
Firma de recuperari looly looly Buna seara.Am primit o notificare de plata de la "Top Factoring" ,companie specializata in servicii de recuperare debite,prin care ma anunta ca am de plata ... (vezi toată discuția)