avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... factura servicii telefonie mobila
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

factura servicii telefonie mobila

am o problema cu o factura vodafone abonamentul este facut acum 1 an jumatate sau doi mia venit o factura acasa ca am 400 lei de plata eu am sunat la vodafone si oarecum am rezolvat atunci problema eu as fi vrut sa platesc cu puncte. acum mia venit dupa aproape o jum de an o hartie de la top factoring ca daca nu achit suna de 190 lei voi fi bagata in instanta. nu inteleg de ce se incarca atat de mult factura. eu nu mai am nici o chitanta si nici o factura deoarece am crezt ca nu imi mai este necesar atat timp cat am vorbit si sa rezolvat. as vrea sa stiu si eu ce se poate intampla eu nu am nici o proprietate pe numele meu.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:15, 23 Septembrie 2010
sunteti bun de plata daca nu veti reusi sa probati ca ati facut cu operatorul de telefonie mobila o intelegere privind modul de achitare a acelei facturi.
intrebati ce reprezinta suma de 190 lei, sa stiti macar ce platiti. daca o recunoasteti, mai bine platiti decat sa fie executata silit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura petrutza89 petrutza89 buna ziua am si eu un abonament facut la vodafone ,si nu am mai achitata o factura de 300 de lei acum mia venit un avertisment fe la top factoring ca in 2 ... (vezi toată discuția)
Societate recuperari creante vs. societate telefonie mobila onutza_78 onutza_78 Am avut un abonament la Vodafone, pe care l-am inchis sunand la relatii cu clientii si cerand intreruperea acestuia in anul 2005.Din cauza unei neintelegeri, ... (vezi toată discuția)
Societate recuperari creante-preluare debit de la societate telefonie mobila cata1990 cata1990 Am avut 4 abonamente vodafone 3 de voce iar 1 de date. In noiembrie 2008 mi-a venit o factura de 420lei care nu am platit-o reprezentand contravaloarea ... (vezi toată discuția)