avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... factura
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

factura

buna ziua am si eu un abonament facut la vodafone ,si nu am mai achitata o factura de 300 de lei acum mia venit un avertisment fe la top factoring ca in 2 saptamani sa achit suma de 1600 de lei .pot sa imi achit doar factura de 300 de lei? multumesc
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 18:51, 16 Decembrie 2009
Nu , nu mai puteti achita doar contravaloarea facturii!
DE cati ani este scadenta factura dvs?B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura servicii telefonie mobila claudelus claudelus am o problema cu o factura vodafone abonamentul este facut acum 1 an jumatate sau doi mia venit o factura acasa ca am 400 lei de plata eu am sunat la vodafone ... (vezi toată discuția)
Societate recuperari creante vs. societate telefonie mobila onutza_78 onutza_78 Am avut un abonament la Vodafone, pe care l-am inchis sunand la relatii cu clientii si cerand intreruperea acestuia in anul 2005.Din cauza unei neintelegeri, ... (vezi toată discuția)
Datorii catre o companie de telefonie mobila rotaru ileana rotaru ileana Buna ziua! am si eu o intrebare in legatura cu firma de recuperari top factoring. Am facut un abonament la vodafone pt cineva si cum se intampla, de obicei, ... (vezi toată discuția)