avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... cum poti reesalona un leasing, daca societatea ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

cum poti reesalona un leasing, daca societatea ...

Cum poti reesalona un ratele unui contract de leasing, daca firma de leasing trimite somatia si dupa cinci zile recuperatorii.
Se poate ridica autoturismul de catre recuperatori fara un executor judecatoresc?
Multumesc.
Ce puteti spune despre contractul de leasing, contine sau nu clauze abuzive? Spun acest lucru pentru ca nu stiu pe cineva sa fi putut negocia un contract cu o banca sau o societate de leasing.
Nu ar trebui sa fie valabil un contract cadru avizat de catre Avocatul Poporului, iar alte clauze sa fie stipulate prin negociere prin act aditional?

Multumes.
Cel mai recent răspuns: atim , utilizator 00:00, 7 Aprilie 2010
Contractul e standard, iar din moment ce l-ati semnat inseamna ca l-ati citit si aprobat.
Nu o vor ridica fara executor.
Trebuia sa solicitati reesalonarea cand ati constatat ca nu puteti plati, dar puteti incerca o discutie amiabila si acum, nu aveti ce pierde.
Multumesc pentru raspuns.

Au venit cu recuperatorii si au luat masina pe baza de preoces verbal d epredare.
Am incercat sa reesalonez creditul dar nu au acceptat.
Mentionez ca modivul anularii contractului a fost rata la asigurarea casco, doar la ea am avut termenul depasit de 90 de zile.
Este cumva un abuz!
Off..
nu inteleg firmele astea de leasing, de ce nu accepta sa le dati bani? parca aveau nevoie de masina dvs...
Nu e un abuz, tot factura neplatita e, si mai ales dupa asa o intarziere.
societatea de leasing este proprietara masinii ... lipsa asigurarii rca sau casco valabila duce automat la rezilierea contractului ... ei in caz de dauna totala sau partiala cum isi mai recupereaza prejudiciul fara asigurare??

cred ca nu era asa grav, daca intarziati putin la rata ... va calculau penalizari ... dar aveati asigurarile obligatorii valabile:((
Ce este tris, faptul ca nu prea ai cum sa comunici cu ei.
Sunt telefoane la care daca suni, ori suna ocupat sau nu raspund.
Daca trimiti un act oficial dureaza o saptamana pana cu noroc poti comunica cu cineva, dar e tarziu.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalizari polita casco - leasing nicmar82 nicmar82 Am primit o factura de penalitati la polita casco in valoare de 2000 lei pentru ca nu am mai platit polita casco. Factura de penalitati a fost emisa dupa 1 an ... (vezi toată discuția)
Renuntare leasing pavelc pavelc As dori un raspuns rapid dar corect in legatura cu renuntarea la leasing, predarea masinii. Am acest contract la BCR Leasing, nu am mai putut plati ratele de ... (vezi toată discuția)
Contract leasing Andrei Mihail Andrei Mihail Am urmatoarele nelamuriri: 1. am un contract de leasing pe firma la care am bineinteles RCA si Casco. Am intrebat daca dupa primul am pot opta pentru alta ... (vezi toată discuția)