avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract vanzare- cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract vanzare- cumparare

vreau sa-mi vand apartamentul si as vrea sa stiu daca in calitate de absolvent de drept imi pot intocmi singura contractul de vanzare-cumparare la notariatB-)
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 00:39, 25 Martie 2010
va prezentati la notar si el va redacteaza contractul.
il puteti intocmi dar nu stiu daca si veti obtine un beneficiu, o reducere de onorariu la autentificarea actului de catre notar
Pentru perfectarea formalitatilor notariale de vanzare bun proprietate,nu sunt necesare calitati.studii speciale,notarul fiind autorizat in aceasta directie
Orice persoana are acest drept.
Daca il redactati corect nu exista probleme.
Daca era un avocat care sa va redacteze actul beneficiati si deo o reducere a onorariului notarului.
Sunt intru totul de acord cu dl.Lascoschi! Actul redactat de un avocat beneficiaza de 15% reducere din onorariu la autentificare!
Daca erati angajata unui birou notarial sau notar public , atunci ati fi beneficiat de 90% reducere din onorariu!
Taxele catre stat raman neschimbate!
:offtopic: Ideal este sa-l lasati pe notar sa redacteze actul fiindca majoritatea notarilor au experienta si dvs , dupa aceea , sa aduceti amendamentele sau modificarile pe care le doriti!B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutiri taxe notariale Viviana Savulescu Viviana Savulescu buna seara, daca doresc sa inchei un contract de vanzare cumparare impreuna cu o persoana ce are ca studii juridice si adminitrative, ce facilitati de plata a ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare-cumparare... la avocat? genessis63 genessis63 Am auzit la stiri ca nu numai la notar vom putea merge de acum inainte sa vindem sau sa cumparam o casa si ca avocatii au si ei acest drept . ce puteti spune ... (vezi toată discuția)
Contract intretinere DUBY DUBY Buna ziua.Am si eu o nelamurire.Se poate face un contract de intretinere intre 2 parti fara sa trebuiasca in mod expres si act de vanzare cumparare ? La cateva ... (vezi toată discuția)