avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Cui revine plata contoarelor pentru utilitati?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Cui revine plata contoarelor pentru utilitati?

Buna, am o mica nelamurire: suntem pe cale de a achizitiona un apartament intr-un bloc nou construit. In antecontractul de vanzare-cumparare este specificat faptul ca apartamentul va fi predat racordat la toate utilitatile, contorizare. Constructorul ne-a spus zilele trecute ca avem de platit contravaloarea contoarelor de apa, gaz, curent, si ca le va instala direct pe numele nostru. Intrucat nu sunt deloc in tema cu prevederile legale in aceasta privinta, va rog sa-mi dati un raspuns: cine are obligatia de a plati contoarele respective? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:48, 25 Martie 2010
Intrucat ,aparatele respective de contorizat consumuri individuale ,vor fi montate in proprietatea dvs ,este legal ca pretul de achizitie si montaj si ulterioara verificare metrologica ,sa il suporte beneficiarul proprietar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administratorul blocului nu vrea sa ia in calcul contoarele de apa HawkXP HawkXP Buna ziua! Locuiesc in centrul capitalei intr-un bloc vechi cu o singura scara, intr-un apartament de 3 camere. In acest apartament locuim o familie de 3 ... (vezi toată discuția)
Lnlocuire apometre motanila motanila In urma cu 15 ani am hotarat ca bransarea la apa rece si calda sa fie facuta de pe coloanele de la baie cele de la bucatarie sa fie anulate. Pe coloana de apa ... (vezi toată discuția)
Contorul de apa care se apropie de expirarea garantiei verificarii metrologie sau a expirat deja. szabyku szabyku Buna ziua. Spuneti-mi va rog, in a cui sarcina cade sa verifice sau sa schimbe contorul de apa care este aproape de expirare din punct de vedere al garantiei ... (vezi toată discuția)