Buna ziua,
Ma numesc Ovidiu Mergea. Va deranjez cu o intrebare pt socrul meu care se afla in prag de pensionare si care acum isi aduna anii lucrati de-a lungul timpului de pe la intreprinderile si firmele la care a fost angajat. Printre care, a lucrat 4 ani la o firma, cu acte in regula, insa la acea firma a avut loc un incendiu, in urma caruia au ars toate documentele din arhiva firmei respective, deci si vechimea si actele care ii trebuiau socrului meu. Ce este de facut in acest caz ?? Va multumesc anticipat. Cu stima, Ing. Ovidiu Mergea.
Daca firma mai exista sau a fost preluata de alta firma, solicitati o adeverinta cu salariile de baza si sporurile cu caracter permanent din perioada respectiva . Dupa ce vi se raspunde ca nu mai exista arhiva, se poate actiona firma in instanta si se poate dovedi cu martori perioda lucrata .
1. Luati legatura cu Directia de Munca si Protectie Sociala din judetul unde domiciliati si o sa vi se spuna cum trebuie sa procedati in cazul dvs.
2. DMPS este abilitata de lege sa va indrume cumseface reconstituirea vechimii in munca in asemenea cazuri.
Sporuri pensie
ika
Buna ziua,
Va supun atentiei urmatorul aspect :m-am adresat unitatii la care am lucrat in perioada 1977-1983, pentru eliberarea unei adeverinte in care sa, ... (vezi toată discuția)