avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Obtinere ajutor somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Obtinere ajutor somaj

In ce conditii se poate obtine ajutorul de somaj in cazul in care am incheiat conturile cu vechiul angajator prin demisie ? A trecut un an de la renuntarea la acel loc de munca si, din pacate, nu am reusit sa gasesc nimic de la acea data.
Cel mai recent răspuns: ContSters71920 , utilizator 12:24, 25 Martie 2010
incetarea CIM prin demisie nu indreptateaste persoana angajata la plata/primirea ajutorului de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj intarziat florentina i. florentina i. Buna ziua ..Dupa cat timp dupa depunerea actelor de somaj se da ? eu am fost angajata aprx 2 ani la o firma pana in aprilie anul acesta cand domnul ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie somaj, dupa concediu ingrijire copil mihaicalinescu2005 mihaicalinescu2005 Ma confrunt cu un fapt stupid... Primaria la care lucru acum, a angajat in anul 2007, o persoana, cu contract individual de munca pe perioada determinata. Cu ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa demisie robertdamoc robertdamoc Dupa legea muncii am inteles ca nu se poate. Dupa ce am cotizat timp de 6 ani de zile (plecand cu un salar peste 3.000 de RON) si apoi am fost nevoit sa ... (vezi toată discuția)