avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare SC pentru tineri sub 35 de ani
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare SC pentru tineri sub 35 de ani

Ce facilitati au tinerii sub 35 de ani daca vor sa-si deschida o firma si care sunt conditiile?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Albert Kurtyan , Consilier juridic 07:20, 26 Martie 2010
Legea se afla in dezbatere publica pe site-ul Ministerului pentru IMM
Nu exista nicio facilitate deocamdata.

Sunt doar vorbe pentru moment.

Alberto Kurtyan

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sicietate noua, cu 10lei capital social???? luciancozlac luciancozlac buna ziua, doresc sa va adresez urmatoarea intrebare:incepand cu ce data se pot infiinta aceste societati cu 10lei capital social?mentionez ca ma incadrez in ... (vezi toată discuția)
Firma platitoare si firma neplatitoare de tva cum pot afla? leru diana leru diana cum pot afla daca firma pe care vrea sa ma treaca admin este platitoare sau neplatitoare de tva...in afara de registrul comertului...se poate afla din facturi ... (vezi toată discuția)
Finantare deschidere firma junelys junelys ce posibilitati am de a-mi deschide o firma, in conditiile in care nu dispun de capital de investitii? exista oferte de creditare/finantare o idee? am sub 35 ... (vezi toată discuția)