buna ziua, am fost contactat zilele astea(mai precis seara pe la ora 23) pe messenger de un anumit domn marius cete in legatura cu o datorie a mea fata de o institutie bancara.el ma luat cu amenintari cu executor judecatoresc,cu politie, mandate......mi-a zis ca vine la mine acasa in 2 sapt sa puna in aplicare dosarul.eu m-am mutat de la adresa din buletin,nu am primit nimica de la banca,de la eos,de la nimeni........................mi-au bagat si o suma mai mare de bani decat cea imprumutatat.fata de acel credit am achitat cam vreo 6 rate dar din lipsa de loc de munca nu am mai putut achita.iar ei mau sunta cu metode de intimidare la telefon,ca voi raspunde conform legii in vigoare.tin sa precizez ca acel credit a fost facut in data de 31.05.2007 cam in 2088 la inceputul anului am achitat ultima rata pe care am putut sa o achit. acuma ce este de facut? este adevarat ca dupa 3 ani se prescrie fapta? tin sa precizez ca a fost un credit de nevoi personale,un credit cu buletinu.nu cu garantie imobiliara sau cu alte garantii.
Ultima plata la credit fiind la inceputul anului 2008,practic prin acea plata recunoasteti creditul.Deabia in 2011 se v-a prescrie datoria.Daca aveti loc de munca,va vor urmarii pt. poprirea salariului.
1-Rugam respectati regulamentul forumului si nu postati denumiri .operatori/
recuperatori,beneficiati de facilitatea Editeaza care va permite revenirea asupra textului initial,modificare si completarea acestuia
2-Plata ratei la inceputul anului 2008,conduce la recunoastrea creditului
Incercati achitarea ,pentru a indeparta posibilitatea majorarii sumelor care va pot fi impuse prin executare silita de catre recuperator