avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Dator la \"societate de recuperari creante\"...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Dator la "societate de recuperari creante"...

In 2006 August am contractat de la BRD un credit in valoare de 7000 RON. Din acestia am achitat cateva rate dupa care am ramas restanta cu ~ 2-3 luni dupa care m-am trezit amenitata de catre Eos(~ de prin 2008).Ultima rata platita catre Eos a fost cam prin luna Noiembrie 2009. Nu mai am posibilitate sa platesc deloc deoarece firma pt care am lucrat s-a inchis dar ei continua sa ma ameninte si sa ma hartuiasca. Doresc sa stiu cand se prescrie aceasta creanta (dupa cat timp), daca acesti recuperatori de la Eos au o putere in instanta si ce pot sa-mi faca? Daca au o putere in instanta acestia eu cum pot sa ma protejez? Apartamentul la cartea funciara este pe vechii proprietari (acestia sant decedati) , am vrut sa-l intabulez dar ma gandesc sa nu fie un moment inoportun.
Cel mai recent răspuns: Bojan I.M. , Mediator 18:45, 9 Decembrie 2010
3 ani de la ultima notificare.
incercati sa platiti... nu o sa scapati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces cu firma de recuparari creante mariusgrigoriu mariusgrigoriu buna. am luat un credit de la BRD in 2005 de vreo 4500E. am platit doar o parte, BRD a cesionat contractul catre EOS KSi care ma tot suna si ma ameninta de ... (vezi toată discuția)
.. somatie firma de recuperari creante.. ce sa fac? nady28 nady28 Am facut un credit pe 3 ani la BRD pe numele meu in 2007 pt altcineva cu conditia ca el sa plateasta ratele bancare; il stiam de buna credinta si cu ratele la ... (vezi toată discuția)
Credit prescris dmion dmion Buna ziua! va cer sfatul inca o data. am un credit din 2005 si din 2007,care a fost ultima rata (dar mai erau rate de platit) platita,am avut necazuri cu ... (vezi toată discuția)