avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... se poate infiinta ca structura organizatorica un birou ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

se poate infiinta ca structura organizatorica un birou de cfp intr-o institutie bugetara,

Asa cum inteleg eu, cred ca in mod ilegal se platesc salariatii dintr-un birou cfp cu salarii si sporuri de cfp.Ce parere aveti, rog numai raspunsuri cu suport in prevederi legale.
Cel mai recent răspuns: ContSters106132 , utilizator 16:10, 25 Martie 2010
Ce inseamna CFP?

Cumva control financiar preventiv?
Ultima modificare: Joi, 25 Martie 2010
Isa Radov, Consultant resurse umane
CFP-CONTROL FINANCIAR PREVENTIV- se foloseste in contabilitatea bugetara si se acorda pentru cel care pune viza CFP un spor de pana in 25%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajatul poate refuza atribuțiile ? oanaportar oanaportar Bună dimineața ! Vă rugăm frumos să ne ajutați cu câteva răspunsuri cu privire la următoarea situație: - angajatul de la Resurse Umane pune viza ... (vezi toată discuția)
Spor cfp este incompatibil cu cel de conducere? tibstefaug tibstefaug Lucreaz intr-un srl infiintat de Consiliu Local. In cadrul societatii contabilul sef exercita CFP si pune viza aferenta. Pt aceasta activitate primeste un ... (vezi toată discuția)
Control financiar preventiv Dana Dana in urma cu ceva timp am acceptat sa pun viza cfp.atunci era un spor de 20%.intre timp sporul a devenit 1% si am ramas cu lucru suplimentar neplatit. va rog ... (vezi toată discuția)