avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Trecere platitor de TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Trecere platitor de TVA

Buna,

Exista vreo posibilitate de a trece o firma neplatitoare de TVA in platitoare de TVA pentru luna in curs, nu incepand de luna urmatoare?

Ms anticipat
Cel mai recent răspuns: danike , utilizator 17:55, 26 Martie 2010
Nu cunost o astfel de posibilitate. Se poate trece doar din luna urmatoara.
veti primi cod tva incepand cu data de 1 a lunii urmatoare celei in care solicitati inregistrarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma neplatitoare tva bux10 bux10 Buna seara, Am si eu o intrebare si v-as ruga sa ma ajutati sa gasesc raspunsul: am o firma abia infiintata (iulie), neplatitoare de TVA. As vrea sa inchei un ... (vezi toată discuția)
Neplatitor de tva vali1976 vali1976 In 2009,oct.am infiintat o intrepr.indiv,neplatitoare de tva,cifra de afaceri la 31.12.2009 33000 ron,va rog o lamurire trebuia sa o declar cu data de ... (vezi toată discuția)
Pfa norma de venit / intracomunitar platitor tva? oanavoicu oanavoicu Sunt PFA de la 1 mai 2009 cu norma de venit pina la 31 decembrie 2010. Am lucrat la o firma privata pina la 25 august 2010, platit si cu salariu pe cartea de ... (vezi toată discuția)