avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... actiune in pretentii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

actiune in pretentii

va rog frumos am nevoie urgent de un model de actiune in pretentii, va multumesc
D.P
Subsemnatul___domiciliat _______chem in judecata pe ____ domiciliat_______ pt. ca prin sentinta ce veti pronunta sa il obligati la plata sumei de ... reprezentind....
Motivarea situatiei de fapt.#In drpt art. 998 si urm.cods civiProbe acte martori interogatoriu
Depun copie pentru comunicare si taxa de timbruu la valoare
Semnatura
DP al judecatoriei............

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calc. o taxa timbru rafaels rafaels :))cum se introduce o actiune in pretentii si cum se calc. taxa de timbru la valoarea de 110E si 450 ron. (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare manyack manyack am cumparat un teren in suprafata de 0.81 ha in 26.06.2008 in baza la o \\" chitanta de mana\\" unde am trecut suma datele terenului si semnaturile vanzator ... (vezi toată discuția)
Legea nr. 290/2003 basarabeanca basarabeanca Cine ma poate ajuta cu un model de cerere de trimitere in judecata? Pe scurt, in iulie 2007 tatal meu a primit hot. Comisisei Judetene prin care i se acordau ... (vezi toată discuția)