avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Infintare cafenea/bar - liceenta vanzare alcool .
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Infintare cafenea/bar - liceenta vanzare alcool .

Doresc sa deschid o cafenea/bar in care sa se comercializeze si bauturi alcoolice. Am inteles ca sunt niste criterii care trebuie respectate pentru a primit aceasta liceenta si deasemenea costurile aferente . Imi puteti spune care ar fi acestea ?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters122901 , utilizator 17:44, 25 Martie 2010
Depine si de locatie, va trebuie multe. Pe langa certificat de urbanism, aviz de mediu, sanitar, etc. Daca este in bloc de locuinte, acordul vecinilor pe vertical si orizontal... antifonare, instalatii sanitare, toalete separate pentru barbati , femei. etc...
Ultima modificare: Joi, 25 Martie 2010
ContSters122901, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie comercializare bauturi alcoolice mrs_ivona mrs_ivona Buna ziua! urmeaza sa deschid in curand o cafenea. Am nevoie de autorizatie comercializare bauturi alcoolice si cafea in acest sens? Daca da, care este ... (vezi toată discuția)
eliberare autorizatie de functionare sinlesa sinlesa Pentru obtinerea aprobarii de functionare a unui spatiu comercial (bauturi alcoolice, pateuri,sandwich-uri, 3 masute pe terasa - bordura , program non-stop) ... (vezi toată discuția)
Pasii pentru deschiderea unui restaurant RazvanSN RazvanSN In primul rand \"Buna ziua\" si bine v-am gasit pe acest forum . De curand am achizitionat un apartament la parterul unui imobil si intentionez sa fac un ... (vezi toată discuția)