buna ziua
in luna octombrie 2006 am fost cercetat intr-un dosar de inselaciune. din dosar mai fac parte 12 persoane. toti ne-am recunoscut partea de vina.
de atunci si pina in prezent nici unul nu a mai fost chemat la politie si nici dosarul nu a ajuns la tribunal.
care este termenul limita ca politia sa inchida dosarul?
dupa cit timp devine nul sau se claseaza ?
multumesc.
Buna seara.
Urmarirea penala trebuie sa se efectueze cu operativitate.În C.proc.pen.nu se mentioneaza in cat timp maxim se efectueaza urmarirea penala .
Trebuie doar sa se efectueze cu operativitate .Se deduce ca urmarirea penala trebuie sa se efectueze in termenul general de prescriptie al infractiunii respective.
Dosarul se claseaza atunci cand :sunt autori necunoscuti,inexistenta faptei,fapta nu prezinta infractiune,sau are loc neanceperea urmaririi penale.
Dvs.pana acum trebuia sa primiti adresa cu stadiul dosarului.
Dupa cum a spus si colega care a postat comentariu mai sus,trebuie sa va interesati de dosar.
Cu stima.
Scurgerea timpului este in favoarea dvs.
Parerea mea este sa nu faceti nimic sau sa mergeti sa consultati verbal si contracost un avocat in masura sa va indrume corect in raport de mai multe chestiuni.
Alcool la volan
bmyra63
am un dosar penal facut in data de 17 aprilie 2011 si pana acum nu am fost chemat decat la politie,eu impreuna cu martorii mei de am dat o declaratie .au ... (vezi toată discuția)