avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Radiere - termen de 30 de zile de la publicare in M.O.?
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Radiere - termen de 30 de zile de la publicare in M.O.?

Spuneti-mi va rog, daca Hotararea de lichidare a fost publicata in M.O. in data de 4 martie a.c. pot depune actele pentru radiere in data de 2 mai a.c.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ota , utilizator 15:56, 22 Mai 2010
adica bilantul de lichidare, care trebuie sa fie pe ZERO

Unde scrie acest lucru ??
Sunt o multitudine de situati datorita carora nu se poate intocmi bilantul pe 0
Tot aici intrebati ce declaratii depuneti si cu ce valori, inainte de a solicita certificatul cum ca nu aveti datorii

Sa iti spuna un functionar cu ce valori sa completeze contribuabilul o declaratie pe proprie raspundere inca nu am auzit !
Pai ori e angajat la stat ori e contabilul societatii ?
Ultima modificare: Vineri, 21 Mai 2010
Adrian Stoica, Practician in insolventa
Scuzati-ma, nu m-am exprimat corect si nu am avut intentia sa dezinformez, dar la finante exista acel compartiment de ''Consultanta contribuabil”, care poate fi consultat si care, da, nu tine loc contabilului firmei.Din ceea ce am citit pe diverse site-uri ( dand cautare pe '' Google''), am inteles ca pana la data radierii se depun toate declaratiile si se fac toate platile, inclusiv bilantul. De la Etapa I pana la lichidarea propriu-zisa trebuie sa ai un bilant fara solduri.
Am mai citit si:
- Contabilitatea Intreprinderilor,autorii cartii: Ladislau Possler, Gheorghe Lambru, Bogdan Lambru
subtitlu: INDRUMAR PRACTIC ACTUALIZAT SI COMPLETAT PRIN OMFP 1752/2005, OMFP 2001/2006, OMFP 2374/2007
*CONTABILITATEA LICHIDARII SOCIETATILOR COMERCIALE ( A SE VEDEA SI LEGEA 31/1990 REPUBLICATA, MODIFICATA SI COMPLETATA CU MODIFICARILE ULTERIOARE)
- OMF 1376/2004 pentru aprobarea ''Normelor metodologice privind reflectarea in contabilitate a principalelor operatiuni de fuziune, divizare, dizolvare si lichidare a societatilor comerciale, precum si retragerea sau excluderea unor asociati din cadrul societatilor comerciale si tratamentul fiscal al acestora'', publicat in MO 1012/03.11.2004

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere societate nelunelu68 nelunelu68 am o societate comerciala infiintata in ianuarie 2011 si nu am avut nici o activitate daca as dori sa o inchid ce demersuri trebuie sa fac (vezi toată discuția)
Exista posibilitatea inchiderii automate a unui s.r.l. prin lipsa de activitate? odoina2 odoina2 In noiembrie 2003 am infiintat o firma care a functionat efectiv pana in 2008, iar de la apariatia impozitului forfetar n-am mai facut absolut nimic pe firma. ... (vezi toată discuția)
Inchidere definitiva firma cora38 cora38 Vrem sa stim daca o societate aflata in suspendare poate fi inchisa definitiv si care este procedura Multumim (vezi toată discuția)