avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acþiune în constatare revendicare imobiliarã, Lg. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acþiune în constatare revendicare imobiliarã, Lg. 10/2001

Buna ziua situatia mea se prezinta in felul urmator conform celor mentionate mai jos, copiate de pe portalul ministerului justitiei :

Obiect dosar: acţiune în constatare revendicare imobiliară, Lg. 10/2001
Materia juridică: Civil
Stadiu procesual: Fond

amana pronuntarea-
20.11.2009,amana pronuntarea-
27.11.2009,amana pronuntarea-
04.12.2009,amana pronuntarea-
11.12.2009 Admite acţiunea. Obligă pârâtul să restituie reclamantului în deplină proprietate şi posesie prin dispoziţie motivată emisă cf. Legii 10/2001, imobilul situat în Bucureşti, str. **** Sector 1, format din teren - 168 mp şi construcţie, preluat de stat abuziv. Cu apel în 15 zile de la comunicare.

Au trecut peste 3 luni si nu s-a dat nici un raspuns , nu a venit nimic in ciuda faptului ca apelul este de maximum 15 zile.
Ce este de facut?cum pot proceda pentru a afla un raspuns mai rapid ..

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 20:11, 25 Martie 2010
Termenul de apel curge de la data comunicarii hotararii.
Teoretic hotararile se motiveaza in termen de 30 zile .... poate ar trebui sa mergeti la arhiva instantei sa intrebati daca s-a facut comunicarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 10 atacata de vechea lege 112 se poate? la curtea de apel pynu pynu Buna ziua ! In 1999 pe legea 112 am deschis actiune pt revendicarea imobil restituire in integru la curtea de apel . Mi s-a respins actiunea cu irevocabil In ... (vezi toată discuția)
Amanare pronuntare in proces civil AurelianDan AurelianDan Buna ziua, Ce inseamna :\"Tip solutie: Amână cauza Solutia pe scurt: Amana pronuntarea la data de 27.01.2020, pronuntarea hotararii se va face prin punerea ... (vezi toată discuția)
Dreptul de a cumpara de la primarie locuinta unde sunt chirias sabin cj sabin cj Am primit o mica locuinta de 28 mp. aproape de centrul Clujului in 01.03.1997 prin institutia unde lucrez. A fost revendicata impreuna cu alte locuinte din ... (vezi toată discuția)