de abia m-am angajat si executorul ma amenitat ca imi pune proprire pe salariu si sechestru pe bunuri ,daca imi pierd locul de munca din cauza lui este corect ?CE DREPTURI AM ?AJUTATI-MA VA ROG CU UN SFAT. VA MULTUMESC.
Incercati sa vorbiti la CEC poate obtineti o esalonare .... motivati ca abia v-ati reangajat .... in felul acesta poate renunta la cererea de executare silita. Altfel .... executorul e obligat sa dea curs cererii de executare.
sa va puna poprire pe salariu e corect, dar nu va veti pierde locul de munca din cauza asta
spuneti-i executorului ca-i virati dvs banii, nu e nevoie de poprire..
cinstea si corectitudinea nu au legatura cu faptul ca nu ati putut achita
in cazul asta, in care vrea executorul, ca asa vrea el 570 pe luna, sa va puna poprire, ca mai mult de 1/3, nu va poate lua
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Executare silita
SimonaC25
Buna ziua,
Unchiul meu a luat un credit de la banca pe care nu l-a dat inapoi. Din diverse motive personale. Acum o saptamana a primit o somatie prin care ... (vezi toată discuția)
Executare silita
Silviu15
In 2008 am scos un credit in valoare de 54000 RON . Am platit in jur de 22000 RON pana in 2010 . In 2015 , CEC-ul ma da la executor , care merge la Tribunal si ... (vezi toată discuția)
Executare silita
Saldron
Buna ziua. Am si eu o nelamurire, va rog...Am garantat cu apartamentul un credit pe care l-a luat o persoana. Aceasta nu mai vrea sa achite rata lunara cu ... (vezi toată discuția)