avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj pe rol dar bun vandut,cum pot recupera?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj pe rol dar bun vandut,cum pot recupera?

procesul de partaj este in desfasurare insa locuinta a fost vanduta.Ce pot recupera?
LEGEA E DE PARTEA MEA?
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 09:25, 26 Martie 2010
Cum a fost vanduta locuinta? Era numai pe numele sotului dar era cumparata in timpul casatoriei?
era pe numele sotului insa a fost construita in timpul casatoriei
Construita pe numele sotului, in timpul casatoriei.Banii proveneau dintr-o donatie, erau bani comuni? Trebuie sa furnizati mai multe informati.
avocatul dvs trebuia sa ia anumite masuri, sa anunte procesul...timpul este trecut.
dvs puteti sa va recuperati partea dvs ce vi se cuvine din suma primita pe imobil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revocarea donatiei intre soti in urma desfacerii casatoriei ContSters123496 ContSters123496 as vrea sa aflu detalii despre revocarea donatiei intre soti in urma desfacerii casatoriei. concret: in timpul casatoriei, eu si fostul meu sot am construit un ... (vezi toată discuția)
Partaj - subrogatie (drept civil) loanabelciu loanabelciu Buna ziua, Sunt intr-un proces de partaj si am urmatoarea problema: fostul sot vrea sa-si insusasca incorect ceva sume de bani/actiuni. Am fost casatoriti ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate + partaj (casã) nina49 nina49 Bună la toti Vă rog să mă ajutati ,am din nou nevoie de sfaturile voastre . Sotul a mostenit un lot de pămînt de la bunica ,unde am începăt să ... (vezi toată discuția)