avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dreptul de proprietate asupra unui teren agricol
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dreptul de proprietate asupra unui teren agricol

tatal meu detine un teren agricol (6 ha), langa el un alt domn detine un teren de 20 ha, in aceasta primavara acel domn a lucrat (arat, discuit, semanat) terenul tatalui meu fara ca acesta din urma sa isi dea acordul. tatal meu doreste acest teren in stadiul in care era, daca il va da pe acel domn in judecata, cine va avea castig de cauza?
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 00:08, 26 Martie 2010
tatal
care sunt pasii pe care ar trebui sa-i urmeze? conform carei legi l-ar putea da in judecata? tatal meu a fost amenintat de acel domn ca daca ii va strica recolta il va da in judecata
notificare si punere de drept in intarziere..si daca nu da curs, il cheama in judecata.. ii poate face si plangere ptr amenintare si ptr tulburare de posesie si ptr distrugere de bunuri proprii.. dar ce? ala e nebunul satului?ce are cu tatal dvs/ se crede haiduc?
oricum recolta cultivata de ala o poate culege tatal dvs
Ultima modificare: Vineri, 26 Martie 2010
Petre Enache, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exploatare teren agricol de catre persoana necunoscuta Cristiancc1 Cristiancc1 Buna ziua. Sunt proprietarul unui teren agricol intabulat si am descoperit ca acesta a fost cultivat cu floarea soarelui. Primaria, in urma adresei facute, ... (vezi toată discuția)
Puterea acordului verbal, inexistenta unui contract intre parti cacoveandorina cacoveandorina buna ziua am si eu o intrebare pentru cine poate sa ma lamureasca de 2 anilucrez un teren al unei rude cu acordul verbal al acesteia. in luna mai ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie sau actiune posesorie??? mighelita mighelita Titlu/Subiect: tulburare de posesie sau actiune posesorie Bua ziua as dori sa stiu ce sa fac si unde ma incardez cel mai bine intre tulburare de posesie si ... (vezi toată discuția)