Ma regasesc printre salariatii din domeniul feroviar care vor fi disponibilizati conform Ordonantei nr.9/2010.Pot beneficia de indemnizatie de somaj si venit de completare daca AJOFM constata ca pot iesi la pensie la cerere?Nu doresc sa depun cerere de iesire la pensie la cerere.Totusi daca as depune cerere de iesire la pensie mai beneficiez de acea suma egala cu de 2 ori salariu mediu net pe economie din luna ianuarie 2010,daca ma regasesc pe tabelele de disponibilizare?
eu zic sa iesiti cu disponibilizarea, dupa care faceti dosarul. Disponibilizarea va da dreptul la somaj, somajul la vechime in munca, vechimea in munca la pensie mai mare. Ceva ceva o sa gasiti de lucru pe la negru, nu disperati!
intre noi fie vorba nu pierdeti nimic, eu am plecat din cfr la prima restructurare in 1999 si nu regret nimic. Bafta;)
Plati compensatorii
carmencamy
M-am angajat in 22 septembrie 1976, am fost disponibilizata datorita programului de restructurare in anul 1997 cu data de 24 octombrie . Am beneficiat de somaj ... (vezi toată discuția)