avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... adeverinta grupa a II de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

adeverinta grupa a II de munca

o intrebare, va rog> un muncitor care a lucrat la o societate de prelucrare a lemnului pe un utilaj de incarcare-descarcare(ifron) se incadreaza in grupa II de munca?

Administratorul societatii nu vrea sa-i de adeverinta cu grupa 2 de munca cu toate
Cel mai recent răspuns: zzenovia , utilizator 11:10, 26 Martie 2010
Daca locul de munca a fost incadrat in conditii deosebite de munca de catre ITM si declaratiile catre Casa de pensii s-au facut pentru conditii deosebite de munca , nu este nevoie de adeverinta (daca vorbim de perioada de dupa 1 aprilie 2001) .
Daca va referiti la perioada anterioara datei de 1 aprilie 2001 , daca firma nu a incadrat locul de munca in grupa a II-a si nu a platit contributiile la CAS conform acestei grupe de munca nu are cum sa va dea adeverinta .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta Vioreld Vioreld salutare. am primit la firma o cerere de la un fost angajat sa-i dau o adeverinta privind grupa de munca pe perioada cat a muncit la noi, pentru pensioanre. ... (vezi toată discuția)
Certificat spor de vechime gr2 DanCrist DanCrist Buna ziua, am obtinut un certificat de la o firma care a preluat arhiva fostei intreprinderi unde am lucrat, pentru incadrarea in grupa 2. Ma puteti ajuta sa ... (vezi toată discuția)
Grupa i sau ii de munca? george muresan george muresan am lucrat din 1973 si pina in 2006 la centrul de microradiofotografie medicala(MRF)Caravana MRF apoi ca centru fix o perioada munca desfasurata in mediu cu ... (vezi toată discuția)