avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Intrebari despre infiintarea unui Pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Intrebari despre infiintarea unui Pfa

Buna ziua

As dori daca aveti amabilitatea sa ma ajutati cu niste raspunsuri in ceea ce priveste infiintarea unui pfa.

1)In primul rand m-ar interesa: daca am studii superioare economice fara a fi membru ceccar sau ceva pot sa-mi infiintez un pfa pt servicii contabile?

2)Adresa din actul de identitate este pe Bucuresti insa eu nu locuiesc la acea adresa ci in afara Bucurestiului(un prieten care locuieste s-a oferit sa-mi faca actul de identitate la adresa lui).Daca infiintez un PFA la sediul social pot trece adresa din actul de identitate?Trebuie acordul cuiva pentru asta?La registru iti cere vreun astfel de acord?(acordul proprietarului)?Cans merg sa infiintez pfa-ul imi trebuie contractul locuintei sau este suficient actul de identitate?
In plus firma la care doresc sa ma angajez vrea sa colaboreze numai cu persoane care locuiesc in Bucuresti,acestora,infiintandu-le PFA pe costul lor.

3)As putea spre exemplu sa deschid pfa la adresa din Bucuresti si sa las o adresa de Ilfov(de ex) pentru eventualele controale ce vin din partea Fiscului etc?

Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 26 Martie 2010
ContSters136190, utilizator
Cel mai recent răspuns: grandanat , utilizator 18:23, 26 Martie 2010

3. Daca aveti act de spatiu in Ilfov (punctul #2), puteti sa deschideti si in Ilfov.

Nu puteti sa aveti sediul social al PFA in alt judet decat cel de domiciliu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

-infiintare ii- oiect de activitate organizare evenimente- stefana88 stefana88 buna seara! Am 22 de ani si sunt inca studenta. As vrea sa infiintez o II, insa din cate am citit am nevoie de o anumita calificare. Obiectul meu de lucru ar ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl - costuri Borioan Borioan M-am intors de curand din Spania si doresc sa imi deschid o afacere de comert in Ro. M-ar interesa care sunt costurile infiintarii unei societati ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl -cod caen 6920 mitroi_mih mitroi_mih Sunt interesat de documentele si conditiile necesare infiintarii unui SRL in domeniul contabilitatii . (vezi toată discuția)