avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... plata contributiei pentru somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

plata contributiei pentru somaj

in conditiile in care firma la care esti angajat, nu vireaza contributiile catre somaj, atat partea salariatului cat si partea angajatorului, exista cale legala prin care salariatul sa-si vireze nominal cele doua contributii?
Cel mai recent răspuns: OMHR , Consultant resurse umane 11:04, 26 Martie 2010
puteti vorbii cu angajatorul pentru a platii dumneavoastra aceste contributii in numele lor daca asta doriti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata datorii la stat clapon clapon Exista posibilitatea de a face o cerere la locul de munca pentru a se vira in contul meu jumatate din darile catre stat pe care firma le plateste ? trebuie ... (vezi toată discuția)
Contributiile aferente unei conventii civile AliceS AliceS Buna ziua, As dori sa stiu si eu, in conditiile in care se incheie un contract civil de prestari servicii cu persoane fizice neautorizate, iar aceste ... (vezi toată discuția)
Art. 167. [persoana către care se face plata] (1) salariul se plăteşte direct titularului sau persoanei împuternicite de acesta. sevraj sevraj Buna, Daca firma la cere lucrez, imi vireaza salariul lunar in contul sotiei mele, ce pot face ? Tin sa mentionez ca probabil din neatentie sau o greseala ... (vezi toată discuția)