avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carnet munca - completare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carnet munca - completare

3 intrebari, va rog:

- se trec si copiii angajatului pe carentul de munca, in baza certif lor de nastere ? daca, da, unde ?

- cand se inregistreaza o diploma sau un certificat de nastere, de casatorie, etc. am vazut ca se trece nr de jos al acesteia, nu seria si nr din partea stanga sus, a paginii; la actele civile, am vazut chiar ca se trece nr din registrul starii civile si nu nr propriu- zis al actului. Este corect, astfel ?

- pana cand vor mai exista carnetele de munca (stiam de sfarsitul 2010) si ce se intampla mai apoi cu ele si cum se va inregistra vechimea ?

Va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:32, 26 Martie 2010
1- SE TREC COPII,LA CAP I.DATE PRIVIND IDENTITATEA SI STAREA CIVILA A TITULARULUI CRANETULUI DE MUNCA ,IN PARTEA DE JOS AVETI NUMELE ,PRENUMELE SI DATA NASTERII FIECARUI COPIL
2-PE CARNET SCRIE FOARTE CLAR CE TREBUIE TRECUT IN FIECARE CASUTA ,NU COMPLETATI ALTFEL DECAT SCRIE
3- MOMENTAN NU SE STIE PANA CAND DUPA PAREREA MEA VOR MAI EXISTA CEL PUTIN 5 ANI
COPIII- PARDON
1- pag 6cap V inscrieri privind copii titularului
2-Inscrierile in carnetul de munca se realizeaza in conformitate cu disp Ordin nr 136/26 iulie 1976
3-Dispozitiile in vigoare nu precizeaza concret acest aspect
itm maramures ,telefonic da lamuriri ca nu se mai tiparesc carti de munca. (asa au fost informati ei de la Buc.):stunned:
deci, pt angajatii care nu au carte de munca si viitorii angajati se vor face adeverinte.B-)
cap V se refera la recompense

Alte discuții în legătură

Inscrieri in carnetul de munca gabi1974 gabi1974 Daca un angajat este sanctionat cu reducerea salariului pe 3 luni cu 10%, aceasta sanctiune cum se trece in carnetul de munca: "modificat incadrarea" urmand ca ... (vezi toată discuția)
Completare carnet munca - timp partial ContSters60781 ContSters60781 Buna ziua, As dori sa intreb pe cineva care are in sarcina completarea carnetelor de munca, cum se completeaza un carent pentru un angajat care trece de la ... (vezi toată discuția)
Model adeverinta conditii deosebite, speciale si alte conditii de munca Carp Mircea Carp Mircea Care este modelul de adeverinta pentru; -Conditii deosebite -Conditii speciale -Alte conditii de munca Cred ca imi scapa mie ceva. Ce ? Am pus ... (vezi toată discuția)