- se trec si copiii angajatului pe carentul de munca, in baza certif lor de nastere ? daca, da, unde ?
- cand se inregistreaza o diploma sau un certificat de nastere, de casatorie, etc. am vazut ca se trece nr de jos al acesteia, nu seria si nr din partea stanga sus, a paginii; la actele civile, am vazut chiar ca se trece nr din registrul starii civile si nu nr propriu- zis al actului. Este corect, astfel ?
- pana cand vor mai exista carnetele de munca (stiam de sfarsitul 2010) si ce se intampla mai apoi cu ele si cum se va inregistra vechimea ?
1- SE TREC COPII,LA CAP I.DATE PRIVIND IDENTITATEA SI STAREA CIVILA A TITULARULUI CRANETULUI DE MUNCA ,IN PARTEA DE JOS AVETI NUMELE ,PRENUMELE SI DATA NASTERII FIECARUI COPIL
2-PE CARNET SCRIE FOARTE CLAR CE TREBUIE TRECUT IN FIECARE CASUTA ,NU COMPLETATI ALTFEL DECAT SCRIE
3- MOMENTAN NU SE STIE PANA CAND DUPA PAREREA MEA VOR MAI EXISTA CEL PUTIN 5 ANI
1- pag 6cap V inscrieri privind copii titularului
2-Inscrierile in carnetul de munca se realizeaza in conformitate cu disp Ordin nr 136/26 iulie 1976
3-Dispozitiile in vigoare nu precizeaza concret acest aspect
itm maramures ,telefonic da lamuriri ca nu se mai tiparesc carti de munca. (asa au fost informati ei de la Buc.):stunned:
deci, pt angajatii care nu au carte de munca si viitorii angajati se vor face adeverinte.B-)