Ma confrunt si eu,iar, cu o situatie necunoscuta pentru mine.
Am o colega ce intra in concediu prenatal.Am inteles cat de cat, cum se calcul;eaza concediul medical cu cod indemnizatie 08.
Una din probleme ar fi: anagajatorul trebuie sa plateasca un salariu mediu pe unitate la nasterea copilului?chiar daca nu este stipulat nici in CM nici in R.O.I?sotul trebuie sa imi dovedeasca, ca el nu a primit de la locul lui de munca?si toate astea, in baza caror legi?:O
O alta intrebare ar fi: trebuie respectata protectia maternitatii, chiar daca tot asa nu apare in R.O.I si CM?mentionez ca angajata nu a avut probleme de sanatate, doar ca nu i s-au acordat zile/ore pentru controale la medici, acestea retinandu-i-se din CO.
Ar fi bine de stiut, macar pe viitor ca sa nu ma mai trezesc cu "ochii scosi"-ca eu sunt zona tampon intre ANGAJATOR si ANGAJATI.
Va rog lamuriti-ma!!!
Va multumesc!
CCMUNN 2007-2010 ART.17. (3) Angajatorii au obligatia de a acorda salariatelor gravide, dispensa pentru consultatii
prenatale in limita a maxim 16 ore pe luna, fara a le fi afectate drepturile salariale.
(4) Salariata in cauza este obligata sa prezinte adeverinta medicala privind efectuarea controalelor pentru care s-a invoit.
ART.51. -c) un salariu mediu pe unitate, platit de aceasta mamei, pentru nasterea fiecarui copil;daca mama nu este salariata, sotul acesteia beneficiaza de plata unui salariu mediu pe unitate;
Consultati si ORDONANTA DE URGENTA nr. 96 din 14 octombrie 2003