avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... o intrebare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

o intrebare

am un contract de credit de nevoi personale,si momentan sunt in inposibilitate de plata, pe numele meu am doua televizoare artic,un frigider si o canapea ,locuiesc la parinti nu am casa proprietate personala si as dori sa stiu ce pote banaca sa imi faca?va multumesc.
Daca nu ajungeti la o intelegere cu banca, aceasta va poate pune poprire pe o parte din salariu (in cazul in care lucrati) si va poate executa silit cu privire la bunurile mobile enumerate de dvs.
Nu are importanta cine se subroga in drepturile bancii, importanta este creanta, nu creditorul. Daca nu aveti bumuri mobile sau imobile pe numele d-voastra, venituri sau alte surse susceptibile a fi urmarite, nu are ce sa va faca creditorul, fie el banca sau BenLaden.
in situatia dvs, daca nu aveti nici macar venituri(pentru a se pune poprire), nu se poate face nimic.
nici macar in privinta bunurilor achizitionate nu trebuie sa va faceti griji.
sunteti insolvabil!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

F. urgent vali2005 vali2005 La executare silita la o banca pentru un credit de nevoi personale fara garantii şi daca apartamentul este ipotecat la alta banca, poate sa-mi ia obiecte din ... (vezi toată discuția)
Executare silita SimonaC25 SimonaC25 Buna ziua, Unchiul meu a luat un credit de la banca pe care nu l-a dat inapoi. Din diverse motive personale. Acum o saptamana a primit o somatie prin care ... (vezi toată discuția)
Executare silita nicoleta hotca nicoleta hotca buna ziua.iubitul meu si-a facut mai demulr un over draft pe care l-a platit pana la un mometdat, dupa care nu a mai reusit sa faca acest lucru...intre timp a ... (vezi toată discuția)