avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 cum pot fi un prestator de servicii in strainatate
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

cum pot fi un prestator de servicii in strainatate

am o societate de prestari servicii si vreau sa fiu un prestator de servicii si in strainatate.cum tre sa fac vreau sa aflu ce trebuie .ce acte i mi trebuie si ce sarcini trebuie sa indeplinesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Martie 2010
aquaterm, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:31, 27 Martie 2010
Contactati persoana autorizata din zona unde intentionati sa desfasurati prestari servicii,persoana care sa stapaneasca legislatia si eventual sa se pronunte daca serviciul care va intreseza,are corespondent in legislatia acelei tari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate ong Keyla Keyla Buna ziua.M-ati ajutat cu sfaturi extrem de utile si pentru asta va multumesc.Am reusit sa duc la capat infiintarea unei asociatii a parintilor copiilor unei ... (vezi toată discuția)
Comercializare produse hand-made- trebuie neaparat casa de marcat ? doberv doberv am o societate de transport insa in actul constitutiv am trecuta ca si activitate sacundara si comertul la taraba . fiica mea care este si angajata a firmei ... (vezi toată discuția)
Schimbarea locului muncii bissy_ralu bissy_ralu Buna ziua, o societate din romania doreste sa presteze lucrari de constructii cu angajatii sai, in Serbia. Care sunt conditiile in care acest lucru ar fi ... (vezi toată discuția)