avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Este legal ca un ONG sa calculeze penalizari in baza ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Este legal ca un ONG sa calculeze penalizari in baza unui contract ?

Este legal ca la un ONG sa se calculeze penalizari in baza unui contract ? Mai precis, un contract incheiat intre ONG si o persoana fizica, in care ONG urmeaza sa asigure prestarea unor servicii catre persoana fizica, printr-un intermediar. Persoana fizica urmand sa achite aceste servicii, iar in caz contrar, (fiind caluza in contract), urmand sa suporte penalizarile aferente.
Daca este legal, se poate sa mi se precizeze si baza legala care reglementeaza acest lucru ? :wassat:
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:34, 27 Martie 2010
Nu este vorba in niciun caz de o imbogatire fara justa cauza.
Este legala aceasta clauza contractuala.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune ce nu trebuiesc dovedite Alexutzu Alexutzu As dori o opinie: 1) Exista daune interese(specificate in contract) care se pot obtine pe instanta,daca ele nu sunt dovedite? 2) Poate ... (vezi toată discuția)
Vinzare cumparare teren albulescu albulescu Buna ziua,as dori daca se poate sa stiu care este baza legal intr-un contract de v/c teren intre o SC si o persoana fizica unde SC este cumparator daca SC nu ... (vezi toată discuția)
Penalitati intarziere imprumut cristiana11 cristiana11 As dori sa stiu daca[b] e valabila [/b]clauza prin care X se obliga ca in cazul in care pana la data de 01.01.2009 nu-i va restitui lui Y suma imprumutata de ... (vezi toată discuția)