avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Distanta dintre locuinte
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Distanta dintre locuinte

ma judec de 4 ani cu un vecin care si-a facut o anexa la 27 de cm de zidul casei mele din cauza aceasta cand ploua apa se scurge pe peretii mei , nu pot nici sa deschid geamul . ce distanta trebuie sa fie legal intre cladiri ? intre cladiri am inteles ca trebuie sa fie o cale de acces in cazul in care trebuie sa intervina pompieri .( am facute 3 expertize tehnice )
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 10:21, 28 Martie 2010
Concluzia este urmatoarea: d-voastra puteti sa-l obligati sa-si puna jgheaburi la streasina in asa fel incat apa sa cada pe proprietatea lui, iar el va poate obliga sa astupati fereastra sau sa faceti un oblon, in cazul in care pe fereastra se vede la el in curte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor odyle odyle Buna ziua am o casa cu Lg 112 si acuma ne certam cu vecinu ptr ca nu ne lasa sa mergem pe la el in curte sa reparam spatele casei cati mteri avem dreptul in ... (vezi toată discuția)
Geamuri mate sotir sotir distanta dintre gardul vecinilor si casa mea este de 30 de cm vor avea castig de cauza an instanta dak eu am geamuri mate catre ei???? (vezi toată discuția)
Legislatia in constructii alex&mm alex&mm As ruga sa-mi spuna cineva daca exista vre-o lege care sa-mi interzica,la o cladire,amplasarea unui geam,cu vizibilitate spre curtea vecina,s-au spre cladirea ... (vezi toată discuția)