avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Zodiac... :)
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Zodiac... :)

BERBEC (21 martie – 20aprilie)

Simbol: Berbecul. Ala din Evul Mediu cu care se daramau portile castelelor. Baga bine in cap chestia asta. Capos. Animalului astuia ii place sa faca amor repede, furios si des.

Element: Focul. Berbecul este dragonul care distruge un tinut intreg dupa care adoarme fericit ca a ars cateva orasele. Daca nu suporti caldura, nu te apropia.

Calitate: Cardinal. Singurul lucru pe care Berbecul este in stare sa il conduca este un cor de copii de gradinita care canta Alunelul. Si gasca de indivizi care fluiera pe strada.

Guvernator: Marte, zeul razboiului si al batailor din baruri. Zeul pasiunii dezlantuite, al razboaielor nesfarsite si al urmaririlor neobosite.

Activitate preferata: Trage intai si pune intrebari dupa.

Carte preferata: „Jurnalul Intelepciunii Sinelui“, carte publicata de el.

Erou: Yosemite San.

Idol romantic: Masca (The Mask).

Slujba viselor: Terapeut sexual.

Prima intalnire ideala:
Sa jucati rugbi goi in parc la ora pranzului.

Fraza: „Tu vorbesti cu mine???“

Replica de agatat: „La mine sau la tine??“

Parte a corpului: Capul, care sufera de dureri cronice dupa ce s-a dat de atatea ori cu el de perete.

Zona erogena: Capul…si nu doar ala de pe umeri. Cu care sa se izbeasca de sef, tabla sau tabela de scor.

Stil romantic: Vrea, poate si devine si mai rau dupa aia.

Ciudatenie sexuala: Intreaba „Tare, nu???“. Urla, te indruma si scoate sunete de animal.

CARACTERISTICI
- Gura bogata cu accese de sefie, la fel de egoist ca un copil de doi ani si cu un ego cat China.
- Temperamental, vanitos si impulsiv.
- Trece prin viata gata oricand de un conflict, provocand pe oricine ii sta in cale. Impiedica-l sa faca ceva si o sa ai de-a face cu o scena cu urlete si tipete, eventual si batut din picioare.
- Cel mai rau lucru pe care i-l poti face unui Berbec este sa il ignori, in felul in care ignori un copil nervos care are nevoie de un pui de somn.
- Reactiv, nu rational. De obicei actioneaza inainte sa gandeasca si face presupuneri fanteziste inainte sa aiba toate datele unei probleme.
- Daca te certi cu el, o sa ai de-a face cu un baraj de urlete nervoase si irationale. Demonstreaza-i ca a gresit si o sa reactioneze ca un pusti care spune „Ba NU!!” inainte sa iti tranteasca usa in nas.

EL
Pasional, idealist si sentimental. Jumatate erou, jumatate copil, indiferent de cati ani are. Prietenos, neinfricat, isi revine repede daca lucrurile nu merg repede. Va ramane fidel, sexy si atent fata de dragostea lui… DAR:
- E indragostit de dragoste. Farmecul amorului consta in vanatoare. Nu in tine!
- Adeseori e comparat cu un cavaler in armura stralucitoare. Fie o sa te salveze din ghearele capcaunului, fie o sa treaca in galop cu calul peste tine.
- Ii e mai tare teama de mediocritate decat de moarte. Ar prefera sa fie cel mai mare ticalos decat un oarecare. Este subiectiv si face pe seful, plus ca are o limba foarte ascutita.
- E mandru de egocentrismul si obtuzitatea lui. Crede ca are dreptate si (mai ales!!) cand se insala.
- Indraznet, cu gura mare si gata de actiune sau timid, tacut si gata de actiune. Nu lasa varianta a doua sa te pacaleasca.
- Se asteapta ca o femeie sa gateasca, sa faca curatenie si sa intretina casa si, bineinteles, sa venereze pamantul pe care o - Concluzia e ca nu are nevoie de o femeie reala cu nevoi firesti. Alearga dupa un ideal…
- Crede ca e indestructibil, ceea ce il face foarte predispus la accidente. Ca de exemplu sa ia jumatate de cutie de energizante pentru sala si sa bea cafea si alcool desi pe cutie scrie SA NU faca exact chestiile alea. Evident, o sa isi rupa ceva oase, o sa aiba vanatai si cel putin vreo doua masini distruse de-a lungul existentei.
- N-are stare, e nervos si are dureri de cap frecvente.
- Ori e mana sparta, ori e foarte zgarcit.
- Ideea lui de comunicare se bazeaza pe accese violente de nervi. Ale lui directionate spre tine. Poate sa faca praf tot ce e de sticla prin casa si sa rupa doua scaune intr-un minut, dupa care va vrea sa ti-o traga. Si o sa se mire de ce vrei sa opui rezistenta.
- Are foarte mare nevoie sa invete sa isi limiteze comportamentul.

EA
Independenta, ii place sa se distreze, cinstita. Nu se socheaza prea repede. Poate sa faca curatenie in casa, sa echilibreze finantele si sa te consoleze cand visele tale s-au dus pe apa sambetei. Ii plac romantismul, afectiunea si barbatii curajosi. Focul dinauntrul ei nu va pieri odata cu trecerea timpului… DAR:
- Ea va fi subiectul principal al oricarei conversatii. Este fascinata de propria-i persoana si crede ca si tu ar trebui sa fii la fel.
- Este ultracompetitiva in orice domeniu. Daca te descurci mai bine decat ea la munca, ai avut noroc chior. Ai castigat la loto? Si ce? Ea si-a rupt o unghie.
- Nerabdatoare, critica, incepe si abandoneaza pe loc un milion de proiecte. De fapt, cand incepe ceva, vrea de fapt sa isi descarce nervii.
- Vrea putere, statut social si muuuuuuuuuulti bani. O sa alerge pana la capatul pamantului dupa lucrurile astea.
- Daca vrei sa fii tratat ca un barbat adevarat, incearca orice alt semn zodiacal. Daca vrei sa ti se spuna ce sa imbraci/mananci/bei/gandesti in timp ce ti se aduce aminte constant ca ea este mult mai buna decat tine, ti-ai gasit perechea.
- E geloasa, dar nu pentru ca e nesigura ci pentru ca vrea sa fie prima. Nu are vreo problema in a se culca cu oricine pentru a ajunge la varf. E in stare sa puna pe toti pe locul doi, inclusiv progeniturile, pentru a obtine ce vrea.
- Pentru fiecare noapte cand te dragalesti cu ea pe canapea o sa petreci alte 10 parandu-i atacurile fizice sau verbale pe fundalul unui nesfarsit balamuc de intalniri cu prietenii, cine in oras si goane pentru a fi primii la coada la bilete pentru cel mai nou film.
- Poate sa fie mai desteapta, mai buna, mai rapida, mai smechera mai… orice decat oricine. Cum de stim chestia asta? Intreab-o pe ea. In capul ei, e o legenda vie, la fel ca si barbatul Leu.

Cum il depistezi: Arunca-i niste alune. Daca la prinde cu gura, probabil ca e Berbec. Daca dupa aia incepe sa se bata cu pumnii in piept si incepe sa iti culeaga scamele de pe haine, e cu siguranta Berbec.

Unde il depistezi: Atacand o pestera. Miscandu-si buzele cand citeste Scufita Rosie… in gand. Sau la marsul de protest al Barbatilor Adevarati Impotriva Dreptului Femeilor de a Riposta. Daca ajunge in bucatarie, e pierdut.

Cum sa il intrigi: E cu schepsis. Fi in acelasi timp cu gura mare si nesuferita ca sa aiba impresia ca si-a gasit sufletul pereche, dar in acelasi timp feminina si suava ca sa nu ii ameninti masculinitatea. Ceva de genul scuipatului pe strada, dar sa ai grija sa nu dai pe rochia de la Versace.

Prima intalnire: Ori te duce la zoo sa ii intalnesti familia, ori te duce la Noaptea Doamnelor Foarte Privilegiate a Lojei Masonice. Acolo o sa iti zica ce sa mananci, cat vrei sa bei si o sa fie absolut socat daca deschizi gura pentru orice alt motiv decat mancarea.

Cand sa o faci: Oricand. Daca nu are intentii onorabile cu tine, o sa te considere ultima taratura dar tot o sa ti-o traga. Daca te place, asteapta-te la o propunere in casatorie a doua zi dimineata.

Cand sa ii pui intrebarea: Nu face asa ceva. E o treaba de barbat. Bucura-te de independenta cat mai ai timp. O sa ai suficient timp sa regreti ca ai pierdut-o dupa aia.

Daca iti da papucii: Uita-l. Pentru ca e incapabil sa admita ca a gresit, mai ales in fata unei femei, e foarte putin probabil ca o sa se intoarca la tine si sa spuna ca a gresit. Daca se intoarce, totusi, e din cauza ca nici o alta femeie nu l-a vrut.

Daca ii dai papucii: O sa alerge dupa tine. Nu o sa ii treaca prin cap ca poti sa rezisti magnetismului animal pe care (crede el) il degaja. Nu te intoarce. La un moment dat o sa se impiedice in copite.

Cum te descurci cu Berbecii?

-Au nevoie de multa atentie si de multe laude.
- Aminteste-ti ca egoul lor e la fel de fragil ca al unui copil si poarta-te ca atare.
- Psihologia inversa e cheia pentru a obtine ce vrei.
- Sportul sub orice forma e bun pentru a le calma spiritele.
- Iau foc daca ii ignori sau faci pe seful cu ei.

Cum se inteleg cu alte zodii?

Pariaza pe: Varsator, Leu, Gemeni, Sagetator.

Doar prieteni: Berbec, Capricorn, Taur.

Trage-ti un glont in cap acum: Rac, Balanta, Fecioara.

Oaia neagra: Pesti, Scorpion.

(va urma)
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Martie 2010
tanguera, utilizator
Daca fiecare zodie ar purta pe spate un semn de circulatie, care ar fi acesta?

Berbec - Oprirea si stationarea interzise.

Taur - Drum ingustat. Depasirea interzisa.

Gemeni - Punct de informare turistica.

Rac - Puneti-va centura de siguranta

Leu - Drum cu prioritate.

Fecioara - Intoarcerea interzisa!

Balanta - Intersectie nesemaforizata.

Scorpion - Atentie! Succesiune de curbe deosebit de periculoase.

Sagetator - Sfarsitul tuturor restrictiilor.

Capricorn - Limitare de viteza.

Varsator - Parcare cu plata. Timp limitat 1 h.

Pesti - Drum alunecos si cu denivelari.

Scuzele zodiilor :

Berbec: Nu am facut eu asta. Am fost fortat sa fac asta. A fost doar un accident. Nu a fost nimic intentioanat. Fiecare dintre noi are dreptul sa faca ceea ce ii place.

Taur: Am mai facut asta de multe ori si nu am stiut ca este gresit. Credeam ca voi economisi niste bani prin asta. Nu mi-am dat seama. Aveam de gand sa repar totul cat de curand. Mi-era foame.

Gemeni: Poftim? Nu inteleg despre ce vorbesti.Cine, eu? Nu am crezut ca se va intampla asa. Nu eu, X a facut acest lucru. Haha, ce gluma buna, hai sa trecem peste discutia asta.

Rac: Am simtit ca trebuie sa fac acest lucru. Asa am simtit. E o traditie pe care a trebuit sa o urmez. Am fost obligat sa fac asta. Totul a inceput in copilarie.De fapt, mama m-a sfatuit sa fac asta.

Leu: Nu stiam ca ma vede cineva. Nu gandeam clar. Am anumite privilegii, ar trebui sa mi-se ierte acest lucru. As prefera sa uitam cu totii cele intamplate.

Fecioara: Contabilul mi-a spus ca totul este in ordine. Doctorul mi-a spus sa procedez asa. Nu stiam ce fac de fapt. Nu m-am putut abtine. Am gresit, nu se va mai repeta. Pot sa si semnez pentru asta.

Balanta: Am facut asta numai pentru ca si sotul meu/sotia mea o face. X m-a facut sa fac asta. Nu am putea ajunge cumva la un compromis? M-am luat dupa X,imi cer scuze. Sunt o victima a sistemului si a conjuncturii.
Scorpion: Asa ma simteam atunci. Nu m-am gandit ca voi fi prins. Nu am vrut sa o fac. Nimeni nu mai trebuie sa afle acest lucru. Credeam ca sunt pe moarte. Nu stiam ce naiba fac.

Sagetator: Trebuia sa fac asta, altfel eram dat in judecata. Avocatul mi-a spus ca totul este in regula. Ce mare lucru? Guvernul este de vina. Este un lucru rasist (sexist sau o decizie politica gresita).

Capricorn: Nu este ceva serios. Eu doar am urmat ordinele. Totul s-a intamplat atat de repede. Slujba mea este de vina. Chiar! Aveam nevoie de bani.

Varsator: Toti ceilalti faceau acelasi lucru. Era cel mai interesant lucru de facut. Ma plictiseam rau de tot. Si ce e cu asta? Ce vei face in acest sens? Cui ii pasa de lucrurile astea stupide pana la urma?

Pesti: Am fost influentat. Dumnezeu mi-a spus sa fac asa. Eu doar am indeplinit dorinta Domnului. Credeam ca ma pot opri pana sa pierd controlul. Nu mi-am dat seama cat de tarziu se facuse

De cati ...este nevoie ca sa schimbi un bec?

Berbeci. Nu te mai intreba, deja l-au schimbat!

Taurii. Se gandesc intotdeauna la toate, asa ca folosesc becuri care nu trebuiesc schimbate.

Gemeni. Este nevoie de cel putin doi care sa scoata din functiune vechiul bec, doi care sa cumpere unul nou, doi care sa scrie o carte despre asta si inca doi care sa discute intr-un show sau pe un forum despre bec.

Raci. Mama lor il va schimba pentru ei. Iar daca ea nu este prin preajma, atunci vor aprinde o lumanare. Dumnezeu este intotdeauna alaturi de ei.

Lei. De nici unul. Echipa de profesionisti pe care o au mereu in preajma il va schimba pentru ei.

Fecioare. De obicei una este de ajuns. Oricum, va curata priza in prealabil, va citi informatiile destinate utilizatorului si garantiile becului.

Balante. Pai, de cel putin doua pentru a cumpara becul si de alte cateva pentru a cumpara accesoriile necesare pentru schimbarea becului si poate alte cateva pentru a duce becul inapoi daca este defect.

Scorpioni. Pentru Scorpioni becul nu se schimba. El se transforma. Doar apasa pe un buton si activezi alt bec. Dar de ce intrebi? Esti de la o agentie de asigurari?

Sagetatori. Ei nu schimba becuri, dar te pot invata pe tine cum sa faci acest lucru.

Capricorni. Capricornul este ocupat momentan. Secretara va va raspunde mai tarziu.

Varsatori. Varsatorii nu trebuie sa schimbe becuri. Pot inventa unele mai bune.

Pesti. O Doamne, nu stiu. Dar becul se va schimba singur, daca asta este dorinta Domnului
Horoscopul evolutiv: Karma si influenta astrologica

Berbec

Karma Berbecului are multe culori care denota agresivitate si impulsivitate. Este posibil ca acestea sa fie din cauza faptului ca nu isi exteriorizeaza sentimentele, preferand mai degraba sa ramana in lumea lui, insa avand certitudinea ca nimeni nu il raneste. De cele mai multe ori Berbecul prefera sa poarte o masca in societate, fiindu-i teama de puterea pe care o pot avea cuvintele persoanelor din jurul sau.

Taur

Pentru Taur Karma acestuia se axeaza pe putere, Taurul fiind una dintre cele mai materialiste zodii. Viata profesionala este extrem de importanta pentru nativul din Taur deoarece acesta iubeste luxul, calatoriile, vacantele exotice si vrea sa aiba parte de tot ce este mai bun. Bunul gust si dorinta de a se afirma sunt semnele caracteristice ale acestei zodii.

Gemeni

In ceea ce priveste nativul din Gemeni, karma acestuia este centrata pe comunicare, intelegere si prietenie. Barbatul Gemeni este o fire extrem de prietenoasa, deschisa si vorbareata, pentru care prietenii si familia joaca un rol foarte important. Persoana nascuta sub semnul Gemenilor ar face orice pentru a isi salva un apropiat de la ananghie indiferent de situatie.

Rac

Racul are o karma in care vietile anterioare inca joaca un rol foarte important. Pentru Rac increderea conteaza cel mai mult in relatiile cu cei din jurul sau. Daca i-ai intors spatele sau i-ai castigat sprijinul prin minciuna si imaturitate, atunci nu te astepta sa iti mai fie alaturi niciodata. Iluminarea karmica a Racului poate veni doar cu ajutorul energiilor pozitive primite de la familie.

Fecioara

Fecioara are un bagaj karmic destul de incarcat: relatiile esuate i-au lasat rani adanci, greu de vindecat, iar constiinta sa inca este pierduta in trecut din cauza amintirilor. Nativul din aceasta zodie trebuie sa invete sa lase in spate trecutul, sa lupte pentru a se autodepasi, sa invete sa se iubeasca si sa inteleaga importanta vietii. Acesta trebuie sa stabileasca o legatura cu propria persoana si sa patrunda in lumea exterioara fara teama.

Leu

Karma Leului face referire la ignoranta si intelectualitate. De cele mai multe ori nativul din Leu nu isi exteriorizeaza sentimentele, incercand sa para puternic, dur si insensibil. In realitate, daca ajungi sa il cunosti mai bine, sub toate aceste semne se regaseste o persoana calda, prietenoasa si de incredere, care ar face orice pentru binele prietenilor sai. Energia negativa care graviteaza in jurul Leului atrage si energiile negative ale persoanelor cu care intra in contact.

Balanta

Nativii din Balanta au avut dintotdeauna probleme in viata amoroasa. Este posibil ca temerile profunde pe care le manifesta in relatii sa fie din cauza suferintei si neimplinirii pe plan sentimental din vietile anterioare. Scopul karmic al Balantei este sa invete sa prinda curaj, sa se aventureze in necunoscut fara teama de a fi judecata. Trebuie sa lase in urma remuscarile, parerile de rau si deceptiile in viata si sa invete sa traiasca in prezent.

Scorpion

Karma Scorpionului se axeaza mai mult pe puterea personalitatii, pe pofta de viata si pe iubire. Nativul din aceasta zodie este o fire extrem de sigura pe ea, care stie ce isi doreste de la viata. Uneori singuratatea este singurul sau prieten, fiind adeptul sedintelor cu propria persoana, in care isi analizeaza viata si transformarile interioare. Karma trecutului influenteaza prezentul Scorpionului, care abunda in contradictii, probleme cu cei din jurul sau si multe resentimente.

Sagetator

Bagajul karmic al Sagetatorului este destul de incarcat. Nativul din aceasta zodie este un spirit liber, care traieste dupa proprile reguli. Sagetatorul a trecut prin numeroase esecuri in vietile anterioare, invatand din fiecare pierdere sa devina mai puternic si mai sigur pe el ca niciodata. Acesta trebuie sa invete sa isi accepte si sa isi confrunte problemele, sa aiba incredere in propria persoana pentru a face fata incercarilor vietii.

Capricorn

Capricornul este o fire dificila, directa si puternica. Nativul din aceasta zodie isi alege prietenii dupa cat de slabi sunt pentru a le putea modela caracterul si parerile dupa bunul lui plac. Karma acestuia este destul de grea deoarece nelinistea, imaturitatea si viciile apasa greu personalitatea sa. Capricornul trebuie sa invete sa inteleaga persoanele cu care intra in contact si sa faca unele compromisuri deoarece, astfel, viata lui spirituala va fi mult mai calma si mai linistita.

Varsator

Varsatorul isi doreste sa traiasca intr-o lume a lui in care fiecare persoana gandeste ca el si face ce spune el. Nativul din aceasta zodie este o fire dificila, sensibila si destul de inchisa. Karma sa este destul de incarcata din cauza problemelor existentiale pe care le are si a acumularilor din vietile anterioare. Pentru a isi indeplini karma, Varsatorul trebuie sa inteleaga faptul ca nu totul este posibil si ca esecurile isi au rostul lor, adica acela de a il transforma intr-o persoana mai puternica si mai dura in fata obstacolelor ce vor urma.

Pesti

Nativul din Pesti este precum o enigma: niciodata nu stii ce gandeste sau cum gandeste. Acesta se ataseaza foarte repede de cineva, devenind dependent de trairile si deciziile acelei persoane. Faptele devin fapte comune, in timp ce gandirea lui este puternic influentata de a respectivei persoane. Menirea karmica a celui din zodia Pesti este de a invata sa fie pe cont propriu, fara a interveni in destinul celor cu care intra in contact, de a se elibera de toti ceilalti si de a se bucura de libertate.
@Felicia:

]Leu

Karma Leului face referire la ignoranta si intelectualitate. De cele mai multe ori nativul din Leu nu isi exteriorizeaza sentimentele, incercand sa para puternic, dur si insensibil. In realitate, daca ajungi sa il cunosti mai bine, sub toate aceste semne se regaseste o persoana calda, prietenoasa si de incredere, care ar face orice pentru binele prietenilor sai. Energia negativa care graviteaza in jurul Leului atrage si energiile negative ale persoanelor cu care intra in contact.

In sfarsit cineva care ne intelege :)

Ultima modificare: Vineri, 18 Noiembrie 2011
Herra_, utilizator
Horoscopul karmic: In ce s-ar reincarna fiecare zodie

Berbec

Berbecul este semnul celor curajosi, preocupati intotdeauna sa fie primii. Nativii sunt dominati de Marte, zeul razboiului, asadar personalitatea nativilor este puternic influentata de acesta. Din vietile anterioare, Berbecii au pus mare pret pe evidentierea personalitatii lor. Au luptat intotdeauna fara teama pentru a-si atinge scopul. In alta viata s-ar putea reincarna in persoana unor regi sau a unor conducatori asprii.

Taur

Nativul Taur are o karma strans legata de problemele afective. Este sensibil, mucitor si isi doreste intotdeauna sa reuseasca prin propriile forte. Poate deveni posesiv ori egoist cand trebuie sa isi apere interesele. Iubirea lui se manifesta uneori la extreme. Intr-o alta viata se poate reincarna in persoana unui individ corupt, care iubeste luxul si traieste doar pentru a-si satisface pacerile.

Gemeni

Karma nativului Gemeni este strans legata de spiritualitate. Acesta manifesta un interes deosebit pentru schimbari si isi doreste sa acumuleze cat mai multe cunostinte. Comunicarea este atuul sau. Nativul isi doreste sa avanseze permanent, sa invete pentru a se situa deasupra celorlalti. Recurge fara regrete la intrigi sau minciuni pentru a castiga. S-ar putea reincarna intr-un scriitor sau ideolog care adora sa calatoreasca.

Rac

Nativul Rac se defineste printr-o personalitate calda care stie cum sa-i apropie pe cei din jur. Este foarte sensibil si isi adora familia. Pastreaza o relatie stransa cu membrii apropiati si ar fi gata de orice sacrificiu pentru bunastarea lor. Poate intr-o alta viata i-a lipsit mult familia si acum tinde sa fie dependent de grija altora. S-ar putea reincarna in persoana unei calauze menita sa le povatuiasca celorlalti drumul corect in viata.

Leu

Egoul puternic este carcateristica definitorie pentru Leu. Acest nativ traieste pentru a fi laudat si recompensat pentru meritele sale. Greu de multumit, nu este foarte rabdator si va trebui sa invete lectia tolerantei. Intr-o alta viata s-ar putea reincarna intr-un conducator sau in persoana unei celebritati avide dupa faima.

Fecioara

Cea mai mare teama a nativului Fecioara este aceea de a fi catalogat drept o persoana confuza si dezordonata. Malitios si perfectionist, acesta acorda o atentie sporita chiar si celor mai nesemnificative detalii. Nu lasa nimic in voia soartei. Intr-o alta viata s-ar putea reincarna in persoana unui cercetator stiintific sau a unui psiholog.

Balanta

Balanta are o personalitate boema si visatoare. Idealista si comunicativa este omul ideilor care niciodata nu se multumeste cu o simpla explicatie. Semn de aer nestatornic are karma strans legata de spiritualitate. Intr-o alta viata se poate reincarna intr-un actor sau in persoana unui artist care adora sa le faca farse celorlalti.

Scorpion

Scorpionul trebuie sa invete legea autocontrolului. Este nerabdator, posesiv si isi doreste sa obtina imediat ceea ce vrea. Deseori actioneaza cu sange rece, este neiertator si se lasa condus de impulsivitate. S-ar putea reincarna in persoana unui medic sau a unui infractor periculos.

Sagetator

Nativul Sagetator lupta pentru idealuri inalte. Detesta ipocrizia si teatralitatea. Loialitatea este trasatura sa dominanta si este o persoana de cuvant, un real ajutor pentru prieteni. Personalitatea sa este complexa; ii place sa aiba o viata activa, dar nu tinde sa iasa din cotidian. S-ar putea reincarna in persoana unui invatator sau a unui artist plastic.

Capricorn

Nativul Capricorn traieste pentru a triumfa in viata. Tine la respectul celor din jur, responsabilitatea fiind cea mai mare calitate a sa. Are vointa si putere de munca dar pentru a reusi trebuie sa se detaseze spiritual. Este prea emotiv. Intr-o alta viata s-ar putea reincarna in persoana unui filosof celebru.

Varsator

Varsatorul este un semn de aer, flexibil si independent. Dorintele sale nu cunosc limite si trebuie sa invete lectia tolerantei. Este nerabdator, nonconformist si da dovada de naivitate. Intr-o alta viata s-ar putea reincarna intr-un magician sau intr-un profet.

Pesti

Nativii zodiei Pesti au o personalitate duala. Sunt tacuti, tematori si nu le place sa vorbeasca despre propria persoana. Le e greu sa-si controleze emotiile si trebuie sa-si disciplineze iesirile necontrolate. Intr-o alta viata s-ar putea reincarna in poeti sau in persoana unor artisti boemi.

Sursa :[ link extern ]
Horoscopul psihologic:

Cum iubeste fiecare zodie

Berbec

Berbecul se aprinde repede in dragoste si iubeste pasional, fara retineri. Este spontan si direct, asadar nu intampina dificultati in a-si declara iubirea. Se apropie foarte usor de partenerul sau gratie caracterului prietenos si sociabil. Asemenea unui copil rasfatat, isi doreste sa-si vada cat mai repede dorintele indeplinite. Nu este foarte rabdator insa ascunde o sensibilitate aparte.

Taur

Nativul zodiei Taur este romantic si emotiv. Cand se indragosteste se dedica total perechii sale. Incarcat de forta si entuziasm devine partenerul perfect, devotat si afectuos. In timp poate deveni dominator, dorind sa exercite un control total asupra celuilalt. Trebuie sa invete sa-si controleze incapatanarea si posesivitatea.

Gemeni

Nativul zodiei Gemeni nu se indragosteste foarte usor. Ii place sa se joace cu inima celuilalt. Flirtul este a doua natura a sa, de aceea stie intotdeauna cum sa faca impresie buna. Comunicarea, dinamismul si dorinta de schimbare sunt esentiale in relatia cu un Geaman. Nativul poate fi superficial la inceputul relatiei, deoarece nu este adeptul legaturilor de durata. Intr-un cuplu inainte de toate, vrea sa se simta inteles.

Rac

Sensibil si plin de imaginatie, Racul este un partener devotat in dragoste. De-ndata ce s-a indragostit, principala sa misiune este sa-I faca fericit pe cel de langa el. In general daruieste mai mult decat primeste si se simte implinit doar intr-o relatie serioasa, menita sa-i ofere stabilitate. Nativul este protector si are foarte multe de oferit. Singur se simte incomplet, foarte nefericit.

Leu

Nativul Leul este exuberant si pasional in dragoste. Iubeste intens, dar cauta sa trezeasca aceleasi sentimente si partenerului sau. Daca este nesigur, prefera sa-si consume dragostea in tacere de teama unui refuz. Intr-o relatie isi doreste sa domine si asteapta respect. La randul lui va oferi foarte multa atentie si intelegere. De asemenea, cadourile scumpe reprezinta alta modalitate prin care isi exprima iubirea.

lFecioara

Fecioara isi doreste mereu sa detina controlul. De aceea, si in dragoste actioneaza prudent. Daca se indragosteste accidental este cuprinsa de panica. Nesiguranta o sperie, deoarece este adepta stabilitatii si a relatiilor devotate. Fecioara isi doreste dovezi de iubire si nu tolereaza minciuna. Isi propune sa ramana mereu cu picioarele pe pamant si nu-si manifesta dragostea in public.

Balanta

Nativul zodiei Balanta este romantic si visator. Inainte de toate isi doreste sa fie confidentul perechii sale si apoi partener de viata. Detesta singuratatea si se afla mereu in cautarea sufletului pereche. Odata ce l-a intalnit ii va oferi atentia neconditionata. Balanta apreciaza sinceritatea si corectitudinea intr-o relatie.

Scorpion

Nativul zodiei Scorpion are o viziune complexa asupra iubirii. Este misterios, calculat si cand se indragosteste are o atitudine iesita din comun. Poate fi tacut, prea secretos ori sarmant si cuceritor. Nu este insistent si ii place sa pastreze aparentele. Isi dezvaluie adevaratele sentimente in intimitate, cand este convins ca i se raspunde la fel.

Sagetator

Sagetatorul apreciaza libertatea si diversitatea. Iubeste schimbarile bruste si nimic nu-l ia pe nepregatite. Se indragosteste usor, deoarece nu isi impune limite si ii place sa traiasca dupa propriile reguli. Dragostea langa el este neobisnuita, plina de neprevazut. Este capabil de intelegere si sacrificii intr-o relatie, dar nu suporta gelozia si toanele.

Capricorn

Capricornului ii place siguranta si trateaza cu responsabilitate o relatie. Nu-si pierde niciodata mintile atunci cand se indragosteste si prefer sa para distant. Tine la imaginea lui si nu ii place sa fie pus in situatii jenante. Isi controleaza permanent emotiile si tinde sa fie prea realist. Poate fi greu de cucerit si prefera discretia.

Varsator

Varsatorul este neconventional. Are nevoie de independenta si apreciaza relatiile care-i respecta spatiul personal. Este sincer si afectuos, dar nu-i place sa fie constrans. Surprizele si schimbarile ii mentin viu interesul in cuplu. La randul lui, nativul este loial si obisnuieste sa-si surprinda nincetat perechea.

Pesti

Nativul zodiei Pesti este visator si sentimental. Este in stare sa-si dedice toata atentia persoanei iubite. Complex si dual, nu este complet onest. Deoarece se ataseaza deseori de persoana nepotrivita, isi controleaza foarte bine sentimentele. Traieste intens fiecare emotie si iubeste cu pasiune.

Sursa:[ link extern ]

Alte discuții în legătură

Hai sa discutam deschis despre zodia care ne caracterizeaza...este adevarat sau fals Herra_ Herra_ Eu tind sa cred ca ceea ce este scris despre zodia mea este adevarat. La fel de adevarat este ca nu-mi cunosc ascendentii....Dar sa ramanem pe taramul ... (vezi toată discuția)
Horoscop ContSters74561 ContSters74561 [b]Berbec (21.03-20.04)[/b] Planeta dominanta: Marte, planeta incapatanarii si incaierarilor. Animalul sacru:barzaunul Personalitate: Berbecul ... (vezi toată discuția)
Daca va place marin sorescu POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE De partea taurului de Marin Sorescu Pe nimeni nu vei putea lua in coarne, Prietene taur, ce vei muri peste douazeci de minute. Exact peste douazeci de ... (vezi toată discuția)