Sunt din loc/jud Tulcea, am 23 de ani si in noaptea de 23 spre 24 martie 2010 la ora 3 :15 am jost agresat si lovit de o persoana cu pumnul si cu obiecte din sticla: pahare carafe si farfurii, fara nici un motiv. In urma acestui incident am sesizat politia si am fost dus la urgenta la spital. Acum am ochiul drept vanat, urechea dreapta vanata plus alte rani pe fata si mana dreapta custa in 4 locuri. Am fost la medicul legist si urmeaza sa imi elibereze certificatul medico legal. Dupa obtinerea acestuia ce trebuie sa fac sa il dau in judecata pe agresor sau sa merg cu certificatul medico legal mai intai la politie? Martorii mi-au spus ca dupa ce eu am plecat la spital au venit cei de la politie si cei de la criminalistica pentru a face poze, chiar in astfel de situatii vin si cei de la criminalistica (pentru ca politia sa speriat ca eu am pierdut f mult sange) si daca da, in instanta mi se pot da pozele ca dovezi? In ce conditii i se poate deschide respectivului agresor dosar penal in functie de zilele de ingrijire din certificatul medico legal sau de ce? Cam car costa un proces civil avand la baza o astfel de cauza si pentru a mi se acorda daune morale? Eu acum benificiez de concediu medical de 6 zile pana mi se vor scoate atele de la mana. Va rog, sa-mi raspunde-ti la aceste intrebari ca sa ma gandesc bine ce am de facut. Daca nu intelegeti ceva sau aveti sa-mi adresati intrebari va stau la dispozitie.
Va multumesc anticipat,
si astept raspunsurile dumneavoastra !!!
pe ce motiv s a dispus neinceperea urmaririi penale? pentru ca fapta nu a fost savarsita de catre infractor? pai la momentul cand ati facut plangerea impotriva cui ati facut o, ca daca stiati unde lucreaza persoana presupun ca stiati si cum se numeste sau macar date minime de identificare...................
poate s a dispus neinceperea pe alt motiv, sau poate ca a propus politia NUP iar parchetul a dispus restituire....
scrieti exact ce v a fost comunicat dvs, pentru a vi se putea da un sfat corect.