avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Repartitie anl.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Repartitie anl.

Buna ziua, as vrea sa va intreb si eu daca se poate care sunt criteriile de acces la locuintele anl? Titularul cererii trebuie sa aiba locul de munca in localitatea unde se construieste anl-ul?
va multumesc.

Chiar nu se poate un raspuns?
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Martie 2010
gabita2000, utilizator
Cel mai recent răspuns: gabita2000 , utilizator 14:38, 27 Martie 2010
Stiu ca trebuie sa ai un loc de munca in orasul respectiv, este o conditie obligatorie, dar gasiti pe net informatii mai exacte (site-ul ANL)!
numai ca site-ul anl nu merge

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Construirea de locuinta moldovandan65 moldovandan65 buna ziua as dori sa va intreb daca prin fonduri europene pot primi bani ptr constructia unei case sunt casatorit stau in chirie de 12 ani am 33 ani si vreau ... (vezi toată discuția)
Întrebare legată de locuința anl : ipoteza : - in orașul ... nicoctavia nicoctavia Întrebare legată de locuința ANL : ipoteza : - in orașul meu urmează sa se finalizeze un bloc ANL ( primul bloc ANL) , nu au mai fost blocuri ANL ... (vezi toată discuția)
Acordarea locuintelor tip anl in regim de inchiriere SilviuMihai SilviuMihai sotia are o cerere de obtinere o lovuinta anl in regim de inchiriere de aproximativ 3 ani, dupa ce ne-am casatorit am adugat la dosar certificatul de casatorie ... (vezi toată discuția)