avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot beneficia de somaj cand lichidatorul este cel care ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot beneficia de somaj cand lichidatorul este cel care da decizia de incetare a contractului individual de munca?

Ma aflu in situatia de salariat si societatea este in dizolvare ,administrarea societatii este facuta de lichidator.Luna viitoare mi se inchide cartea de munca de catre lichidator ,pot sa iau somaj? Activitate neintrerupta in munca 30 ani. Multumesc
Cel mai recent răspuns: maisa , utilizator 16:10, 27 Martie 2010
1. Da, puteti beneficia de indemnizatie de somaj.
2. Lichidatorul judiciar a preluat prerogativele angajatorului dvs.
Multumesc foarte mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot obtine somaj daca firma e in faliment? Ciuciulete Nicoleta Ciuciulete Nicoleta Buna ziua. As dori sa aflu si eu daca pot beneficia de somaj in cazul in care societatea la care lucrez a fost declarata falimentara pentru neplata datoriilor ... (vezi toată discuția)
Concediere Iael Iael Buna ziua , Suntem asociati intr-o societate (s.r.l.) (sot-sotie )angajati cu carte de munca pe durata nedeterminata ,iar unul dintre noi este si ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de somaj ioanagts ioanagts Buna ziua, societatea la care lucrez a intrat in lichidare, dar inca nu au fost predate actele societatii catre lichidator. Eu sunt singurul angajat pe ... (vezi toată discuția)