avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cum as putea sa ma angajez in strainatate fara sa iau ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cum as putea sa ma angajez in strainatate fara sa iau teapa??

Buna ziua,
Am si eu o problema, vreau sa plec in strainatate dar am luat deja 2 tepe legal cu contract si nu vreau sa o mai iau si pe a 3 .
Exista vreo modalitate?
Astept raspuns urgent , trebuie sa iau o decizie.
Cu respect,
Vasile
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:21, 27 Martie 2010
Nu a-ti precizat varianta asupra careia urmeaza sa va pronuntati
Analizati cu atentie documentele de angajare,eventual solicitati exemplar pe care sa il analizati impreun acu paersoana specializata
Nu este regula general valabila ca toate anunturile munca in strainatate sa fie tepe

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire minor din tara doar cu un parinte in vacanta marinaalexandrescu marinaalexandrescu Buna seara, am si eu o intrebare urgenta. Sotul meu a gasit un job in strainatate si trebuie sa plece saptamana care vine . v-a sta o perioada mai lunga de ... (vezi toată discuția)
Retragere din proces alexandru1295 alexandru1295 Buna ziua, In 2013, pe cand eram elev de liceu, am fost talharit, impreuna cu un coleg, de 3 persoane. La vremea respectiva, am sunat la 112, am mers ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea asigurarii medicale de catre angajator pentru delegatie in strainatate roby77 roby77 Buna ziua, Va rog sa imi precizati daca un angajator este obligat de lege sa incheie o polita de asigurare medicala valabila in strainatate pentru un ... (vezi toată discuția)