avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dezbatere mostenire-titlu de proprietare (10ha)
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dezbatere mostenire-titlu de proprietare (10ha)

buna ziua. va rog frumos sa-mi spuneti cum se poate dezbate o succesiune in cazul in care pe titlu de proprietate (titularul fiind tatal care este decedat din 1980) sunt 4 mostenitori dintre care unul in viata .la unul din mostenitori care este decedat nu avem certificatul de deces si nu-l gasim nici pe baiatul dansei pentru a participa la dezbatere. cum se poate rezolva aceasta situatie
multumesc mult !:(
Cel mai recent răspuns: Marius Zaharia , Avocat 11:26, 28 Martie 2010
Buna ziua !
Pe calea unei actiuni judecatoresti de deschidere a succesiunii.
Cu stima !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune la notar fara toti mostenitorii mary6 mary6 Buna dimineata. In anul 2000 a decedat bunica mea din partea tatalui, aceasta avand 4 copii mostenitori,implicit tatal meu.In anul 2006 ulterior decesului ... (vezi toată discuția)
Succesiune bunica gina taban gina taban Buna ziua,bunica a avut 2 copii,ea a decedat,unul din fii a decedat si acesta din urma are 3 copii.Fiul decedat a avut o garsoniera la care 2 din copii au ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire sau mosteniri? dorel13 dorel13 Am un titlu de proprietate (pt. pamant) pe numele bunicului meu, decedat cand s-a emis titlul, si pe care sunt trecuti ca mostenitori cei trei fii ai sai.. ... (vezi toată discuția)