avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Despagubiri accident
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Despagubiri accident

Va rog sa ma ajutati in demersul meu.
In data de 11.03.2010 tatal meu a fost lovit de un autobuz in timp ce se afla pe trotuar, la trecerea de pietoni, in asteptarea culorii verde a semaforului. Transportat la spital a decedat in aceeasi noapte. In acest accident a mai fost implicat un autoturism. Din primele cercetari la fata locului Politia i-a gasit vinovati pe ambii soferi astfel: soferul de autobuz art.53 al.1, art.123 lit.f din HG1391/2006, iar soferul autoturismului art.59 al.2 din OUG 195/2002 rep.
Spuneti-mi va rog ce pasi sa urmez, care ar cuantumul despagubirii care as putea sa o solicit si de la cine ( cei doi soferi, companiile asiguratoare ale celor doua masini)
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 18:52, 28 Martie 2010
Solutia cea mai buna in cazul dv. este sa angajati un avocat specializat in astfel de cazuri pt. ca in situatia de fata sunt multe probleme de abordat si va trebuie multa rabdare.Oricum aveti nevoie de rezultatul final al cercetarilor politiei si de hotararea instantelor care sa spuna cu certitudine cine se face vinovat de producerea evenimentului nefericit pt. care va transmit "sincere condoleante!"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despaguburi in urma unui accident mortal de circulatie morley morley Tatal meu a decedat in urma unui accident mortal produs in ianuarie 2009,era pasager intr-un autoturism care a virat la stinga ,masina in care se afla a fost ... (vezi toată discuția)
Accident ... fara stabilirea vinovatului! puturos puturos Buna ziua! Am avut un accident in data de 8 Martie destul de stupid. Stationam in afara carosabilului, asteptand sa patrund pe o strada principala. Din partea ... (vezi toată discuția)
Accident mortal; daune alinaradu23 alinaradu23 Buna ziua, Un autoturism cu doi pasageri a patruns pe contrasens lovind grav un altul, in urma accidentului pasagerii din primul autoturism au decedat, in ... (vezi toată discuția)