Anul trecut am cumparat o schela metalica impreuna cu un coleg ,dar nu avem nici un act care sa arate ca am pus impreuna banii.Am cumparat-o de ocazie la mana a doua.Am lucrat un an impreuna cu acest individ si in urma cu 3 luni am incetat sa mai lucram impreuna .Schela a fost depozitata pe timpul iernii la el si acum refuza sa-mi dea jumatate din schela sau contravaloarea .Am apelat la bunul simt al lui ,dar el stiind ca nu am nici o dovada , refuza categoric.Intrebarea este ce sanse as avea daca l-as da in judecata ,atata timp cat ,martor as avea persoana de la care am cumparat-o plus un cunoscut comun care cunoaste situatia.Precizez ca valoarea schelei este de 7000 RON
Formulati plangere in scris la Parchetul local, care va sti la ce sectie sa trimita spre cercetare dosarul.De regula, la sectia se unde apartine "prietenul".
O veti formula cu temei juridic pentru abuz de incredere, deoarece 1/2 fiind a d-voastra, nu vrea s-o mai inapoieze.
Spetza
nickallai
Pareta vatamata A.A. detzine si inchiriaza unei persoane o schela metalica, inchirierea fiind efectuata in baza unui inscris de mana in fata unui martor. ... (vezi toată discuția)