avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale intrebare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

intrebare

:D cum procedez pt.a infiinta o societate comerciala,mai exista asociiatiile familiale,persoana fizica.
Cel mai recent răspuns: ne_nicku , utilizator 19:32, 29 Ianuarie 2007
Ca pana acum:P
Ti-ar fi mult mai usor daca te-ai duce pana la Oficiul comertului; acolo iti dau si formularele ce trebuie completate, iti spun exect de taxele c etrebuie platite, etc.
Referitor la cealalta intrebare: din cate stiu eu, mai exista, da' tot cei de la Of. c. te pot dumiri cel mai bine.;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat ar costa transformarea unui if in sc luciana20stra luciana20stra Parintii mei detin momentan un If. Din aceasta cauza nu pot angaja pe nimeni. Solutia ar fi infiintarea unei societati comerciale. Va rog mult sa imi ... (vezi toată discuția)
Autorizatii bar ADELA STROE ADELA STROE am o intrebare intrucat sunt nedumirita ce autorizatii imi trebuie pentru deschiderea unui bar? certificat de clasificare? (vezi toată discuția)
Actul constitutiv razvanbonciu razvanbonciu Cam ce pret are redactarea unui act constitutiv pentru un SRL cu doi asociati? Unde il pot face? Il pot completa eu acasa si apoi sa ma duc cu el la notar / ... (vezi toată discuția)