avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 231 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... problema cu alocatia copilului
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

problema cu alocatia copilului

Am depus dosarul pentru alocatia celui de-al doilea copil cu toate actele cerute de lege . AJPS Constanta a respins dosarul !!! pe motiv ca primul copil primeste alocatia in judetul Olt si n-am anuntat schimbarea adresei de domiciliu .
Numai ca eu si sotia mea avem si am avut adresele de domiciliu numai in judetul Constanta .
Alocatia primului copil a venit in judetul Olt pentru ca el invata acolo la bunica si se dadea prin scoli.
Unde in lege se mentioneaza ca in aceste conditii nu se acord alocatia ?
Daca ar fi o problema ar fi la alocatia primului copil nu la al doilea copil.
Ce este de facut? :(
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 17:23, 28 Martie 2010
Actiune in Instanta Contecios Administrativ...este gratuita!!!
Trebuie introdusa in termenul legal si la instanta mentionate in decizia de respingere. ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Respingere dosar indemnizatie Octavian3d Octavian3d Buna ziua, in cazul respingeri dosarului de indemnizatie crestere copil pe motiv ca avem adrese in judete diferite (arad si timis)si eu am depus pentru ... (vezi toată discuția)
Prelungire ccc cu cim pe perioadã determinatã expirat timprosu timprosu Buna Ziua, Numele meu este Paul, si beneficiez de CCC; cu fostul angajator aveam contract pe 6 luni; a trecut un an si intre timp sotia a ramas din ... (vezi toată discuția)
Inscriere clasa 1- in alta circumscriptie decat cea a domiciliului parintilor mustache mustache imi poate explica de ce un copil nu este acceptat sa fie inscris la o scoala daca locuieste la o ruda care locuieste in circumscriptia respectiva, char daca ... (vezi toată discuția)