avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Respingere dosar indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Respingere dosar indemnizatie

Buna ziua, in cazul respingeri dosarului de indemnizatie crestere copil pe motiv ca avem adrese in judete diferite (arad si timis)si eu am depus pentru alocatie in timis si sotia pentru indemnizatie in arad ,in cazul in care pana la clarificarea situatiei se depaseste termenul si ni se refuza plata din urma ,se poate actiona in instanta? Ni sa cerut sa transfer alocatia pe arad,am facut eu flotant si am fost la timisoara dar dureaza ,mi sa spus de la tm ca nu au voie sa respinga dosarul si acum de la arad ca ai din februarie depus,au dat de inteles ca am depasit termenul. Va multunesc anticipat,mentionez ca acesta este singurul motiv pentru care resping dosarul.
Cel mai recent răspuns: Octavian3d , utilizator 05:04, 12 Mai 2019
Aveti o decizie de respingere ? Daca da,cand ati primit-o ?
Buna ziua,au sunat doar de la primarie sa ne spuna ca au dat dosarul inapoi,a zis ca ar fi mai bine sa-l transferam in timis(binenteles ca nu o sa facem asta sotia are domiciliul pe arad) urmeaza se merg luni la arad sa le arat ca am domiciliu acolo dar ei nu pot vedea inca ca eu am transferat alocatia,de la tm mi sa spus ca abia luna aceasta in data de 10 o sa se faca transferu de alocatie din timis in arad si atunci pot schimba si reprezentantul legal daca este nevoie pe sotie.Va multumesc.
Buna ziua,revin cu urmatoarea lamurire , noi am depus actele in termen la primarie dar dosarul a fost iapoiat primariei pe motiv ca alocatia este platita in timis acum am transferat alocatia in jud Arad dar timpul a trecut si AJPIS arad nu mai vrea sa primeasca dosarul cu cererea din 06.03.2019 si vor o noua cerere asfel noi depasim termenul de 60 de zile de la sfarsitul concediului de lauzie cum spune legea si este posibil sa nu mai primim indemnizatia pe lunile ce au trecut,in lege nu scrie ca daca tata incaseaza alocatia in timis mama nu poate incasa indemnizatia in arad eu consider ca odata ce am depus ce trebuie nu aveau dreptul sa-l trimita inapoi la primaria vladimirescu(domiciliul sotiei) o sa incerc la ajpis arad sa ma lamureasca.Si inca o data intreb daca se poate rezolva in instanta ,sunt sigur ca ei stiu daca au procetat corect sau nu,de la ajpis timis mi sa spus ca nu au cum sa trimita dosarul inapoi primariei si ca ei un astfel de dosar il puneau in asteptare pana se rezolva situatia.Va multumesc!

Cornel Vasile a scris:

Aveti o decizie de respingere ? Daca da,cand ati primit-o ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatia de stat cristina89ionela cristina89ionela Bună ziua! Nu știu exact unde sa mă adresez așa ca încep cu dvs, în speranța de a primi un răspuns. Sunt mama unui băiețel în vârstă de 1 ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil 2-alocatie copil 1 cristina_maracineanu22 cristina_maracineanu22 Buna ziua, As vrea sa va adresez o intrebare in numele unei cunostinte care nu are cont pe site-ul acesta dar care are nevoie de o baza legala pentru a se ... (vezi toată discuția)
Alocația Andreiaeveline Andreiaeveline Bună ziua,am depus dosarul de alocatie bebelușul s-a născut în august, și în noiembrie am depus actele de indemnizație și am zis sa fac amândouă ... (vezi toată discuția)