Buna ziua,revin cu urmatoarea lamurire , noi am depus actele in termen la primarie dar dosarul a fost iapoiat primariei pe motiv ca alocatia este platita in timis acum am transferat alocatia in jud Arad dar timpul a trecut si AJPIS arad nu mai vrea sa primeasca dosarul cu cererea din 06.03.2019 si vor o noua cerere asfel noi depasim termenul de 60 de zile de la sfarsitul concediului de lauzie cum spune legea si este posibil sa nu mai primim indemnizatia pe lunile ce au trecut,in lege nu scrie ca daca tata incaseaza alocatia in timis mama nu poate incasa indemnizatia in arad eu consider ca odata ce am depus ce trebuie nu aveau dreptul sa-l trimita inapoi la primaria vladimirescu(domiciliul sotiei) o sa incerc la ajpis arad sa ma lamureasca.Si inca o data intreb daca se poate rezolva in instanta ,sunt sigur ca ei stiu daca au procetat corect sau nu,de la ajpis timis mi sa spus ca nu au cum sa trimita dosarul inapoi primariei si ca ei un astfel de dosar il puneau in asteptare pana se rezolva situatia.Va multumesc!
Cornel Vasile a scris:
Aveti o decizie de respingere ? Daca da,cand ati primit-o ?