avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1280 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu crestere copil 2-alocatie copil 1
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu crestere copil 2-alocatie copil 1

Buna ziua,
As vrea sa va adresez o intrebare in numele unei cunostinte care nu are cont pe site-ul acesta dar care are nevoie de o baza legala pentru a se lamuri cu privire la urmatoarea problema: Si-a depus dosarul pentru acordarea indemnizatiei pentru al 2 lea copil in judetul Prahova, acolo unde are domiciliul stabil de cativa ani, insa i-au dat dosarul inapoi deoarece i s-a spus ca alocatia primului copil (care are 8 ani) figureaza pe Suceava (unde a avut domiciliul stabil inainte de mutarea in Ploiesti ) si pana nu transfera si alocatia primului copil pe Ploiesti nu ii accepta dosarul pentru indemnizatia celui de-al 2 lea copil. In baza carui temei legal au luat ei aceasta decizie, mai ales ca pana se fac formalitatile acestea (daca sunt intemeiate) se vor depasi cele 60 zile (termen de depunere a dosarului de indemnizatie)? Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:53, 3 Octombrie 2012
1. De 6 ani de cand stati in Prahova aveati tot timpul sa faceti transferul de alocatie de stat p[entru copii.

2. Puneti intrebarea la Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala Prahova cea care va poate da cel mai competent raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar indemnizatie crestere copil pana la varsta de 2 ani vali2588 vali2588 BUNA ZIUA, MA NUMESC IONELA SI AM SI EU O INREBARE PTR DUMNEAVOASTRA.AM NASCUT PE DATA DE 2 APRILIE SI A DEPUS DOSARUL DE INDEMNIZATIE CRESTERE COPIL PINA LA ... (vezi toată discuția)
Intrebare despre somaj SEmilia SEmilia Buna ziua. Pe 14 iunie mi se incheie preavizul pe care l-am cerut pentru somaj. Am 3 intrebari. 1. Cand trebuie sa ma duc sa depun actele? 2. Cat dureaza ... (vezi toată discuția)
Alocatie copii mikiss15 mikiss15 buna seara! va rog sa ma lamuriti si pe mine cu o problema: am doi copii de 2 ani respectiv un an,si primesc alocatie din partea statului pt amandoi,iar ... (vezi toată discuția)